Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τα έργα Αγροδιατροφής στη Βόρεια Εύβοια συζητήθηκαν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

«Εργαζόμαστε συστηματικά για τη γρήγορη υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης» δήλωσαν Καλογήρου και Μπένος

Σύσκεψη με τη συμμετοχή της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κας Χριστιάνας Καλογήρου και του επικεφαλής του Προγράμματος Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας, κ. Σταύρου Μπένου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΠΑΑΤ.

Συμμετείχαν, επίσης, οι Γενικοί Διευθυντές Γεωργίας και Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ, στελέχη της Διαχειριστικής και συνεργάτες του κ. Μπένου. Μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβαν μέρος εκπρόσωποι του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της υποεπιτροπής «Εύβοια Μετά».

 

Συζήτηση έγινε για τα 9 έργα προτεραιότητας του τομέα της Αγροδιατροφής που συμπεριλαμβάνονται στο Masterplan, το οποίο στις 16 Ιανουαρίου 2023 παραδόθηκε στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για τα 4 από αυτά τα έργα, που θα χρηματοδοτηθούν από πόρους του ΥΠΑΑΤ, έγινε διεξοδική συζήτηση και προσδιορίστηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίσπευσή τους.

«Εργαζόμαστε συστηματικά για τη γρήγορη υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας», δήλωσαν η κα. Καλογήρου και ο κ. Μπένος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φρίκη – Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης – «Πήγαινε με πολλούς»

Φρίκη  προκαλούν όσα αποκαλύπτονται  για την υπόθεση της 13χρονης από τη Λακωνία, η οποία  βιάστηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *