Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τα προβλήματα και οι θέσεις για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι του οδικού άξονα Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο-Πλατυγιάλι»

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και συζήτηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καρπενησίου για το δρόμο Λαμία Καρπενήσι-Αγρίνιο- Πλατυγιάλι μεταξύ των προέδρων Θανάση Λυκόπουλο Πρόεδρο ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και Στυλιανό Μπλέτσα πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Νίκο Σουλιώτη Δημάρχου Καρπενησίου.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Καρπενησίου υποδέχτηκε με χαρά την κοινή συνεδρίαση των διοικουσών επιτροπών των δύο περιφερειακών τμημάτων του Τεχνικού Επιμελητηρίου αποτελώντας την καλύτερη ευκαιρία για την ανάδειξη του θέματος σχετικά με τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι του οδικού άξονα Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο-Πλατυγιάλι. Για ουσιαστική συνεργασία μίλησαν οι δύο πρόεδροι των ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Ανατολικής Στερεάς με κύριο σκοπό να θέσουν και να συζητήσουν από κοινού τα κοινά αναπτυξιακά και τεχνικά ζητήματα των δύο περιοχών. Η συνεργασία τόνισαν θα συνεχιστεί και στο μέλλον από κοινού για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Οι πρόεδροι μάλιστα δεσμεύτηκαν για κοινή δράση, με σκοπό το συγκεκριμένο πολύπαθο έργο να φτάσει πλέον στο τέλος.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, δήλωσε μετά τη συνάντηση:

«Η σημερινή συνάντηση και συγκυρία είναι εξαιρετική για να προβληθούν τα προβλήματα και οι θέσεις πιο επιστημονικά και πιο τεκμηριωμένα για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι του οδικού άξονα Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο-Πλατυγιάλι».

Ο πρόεδρος ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Αθανάσιος Λυκόπουλος ανέφερε μετά τη συνάντηση:

«Ξεκινήσαμε μια ουσιαστική συνεργασία ανάμεσα στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς παρουσία του προέδρου της ΠΕΔ και Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη προκειμένου να συζητήσουμε τα κοινά αναπτυξιακά ζητήματα που έχει ο τόπος μας. Είναι μια συνεργασία που θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και να λειτουργήσουμε υποστηρικτικά και ως φορείς αυτοδιοίκησης αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία».

Ο πρόεδρος ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Στυλιανός Μπλέτσας δήλωσε:

«Κυριότερο από τα ζητήματα με το οποίο ασχοληθήκαμε είναι η σύνδεση του Αγρινίου – Καρπενησίου στα πλαίσια του άξονα Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο – Πλατυγιάλι. Αποφασίσαμε τα δύο Επιμελητήρια να δράσουμε από κοινού, να πληρούμε τον όρο ως τεχνικοί σύμβουλοι και βεβαίως να βοηθήσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους πολίτες των δύο Νομών για το σημαντικό αυτό έργο που μας ταλανίζει πολλά χρόνια και πλέον πρέπει να βαίνει προς το τέλος του».

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τίμησαν την επική Μάχη της Κλείσοβας, την κορυφαία ηρωική πράξη των «Ελεύθερων Πολιορκημένων»

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και ο Όμιλος Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ο Λιάρος» τίμησαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *