Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τέμπη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών κατασκευής νέου φράχτη βραχοπροστασίας

Ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών, λόγω εργασιών κατασκευής νέου φράχτη βραχοπροστασίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εργασιών κατασκευής νέου φράχτη βραχοπροστασίας στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α) αποκλεισμός του χώρου στάθμευσης στη Χ/θ 7+130 της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς στην κατεύθυνση προς Ευαγγελισμό, για την εναπόθεση και αποθήκευση εξοπλισμού και υλικών που απαιτούνται για τις εν λόγω εργασίες από την Τρίτη (28-02-2023) έως και την Τετάρτη (15-03-2023) και καθ’ όλο το 24ωρο.

β) διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη μία κατεύθυνση της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, (προς Λεπτοκαρυά) από τη χ/θ 7+100 έως τη χ/θ 7+800, με ταυτόχρονη εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων από τη λωρίδα κυκλοφορίας της άλλης κατεύθυνσης, από την Πέμπτη (02-03-2023) έως και την Τρίτη (14-03-2023) και καθημερινά (εκτός Κυριακής), κατά τις ώρες 07:00’ έως 18.00’.

γ) ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Κοιλάδα των Τεμπών (τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου και στις δύο κατευθύνσεις) για λόγους ασφάλειας των χρηστών λόγω προβλεπόμενων επεμβάσεων την Τετάρτη (15-03-2023), κατά τις ώρες 07.00’ έως τις 18.30’.

Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προκόπι Ευβοίας: 440.000€ για την ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Μητρόπολη Χαλκίδος: Συνεργασία για την ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. Οσίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *