Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Χειμάρας: Αυξήθηκαν οι κρατικές ενισχύσεις – “Οι αδικίες του Στόχου 2, ανήκουν στο παρελθόν!”

“Αυξημένες κατά 5%-25% οι κρατικές ενισχύσεις περιφερειακού χαρακτήρα για την περίοδο 2022-2027. Αυτό προβλέπουν οι κατευθυντήριες γραμμές για τις ενισχύσεις περιφερειακού χαρακτήρα οι οποίες προσδιορίζουν ένα πλαίσιο παροχής κρατικών ενισχύσεων συμβατών με την εσωτερική αγορά, τις οποίες ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα ισχύσουν μέχρι το τέλος του 2027.” υπογραμίζει ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας, σημειώνοντας σε δήλωση του πως επωφελείται η περιφέρεια μας.

Άλλωστε ο λαμιώτης βουλευτής κατά την διάρκεια της θητείας του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είχε ασχοληθεί με τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα για τις ενισχύσεις.

Όπως αναφέρει ο κ. Θέμης Χειμάρας σε ανάρτηση του:
«Οι αδικίες του Στόχου 2, ανήκουν στο παρελθόν! Αυξημένα ποσοστά κρατικών ενισχύσεων σε Επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας, την περίοδο 2022-2027! Σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα νέα ποσοστά είναι αυξημένα από 5% έως 25%. Η Στερεά Ελλάδα είναι μια από τις δώδεκα Περιφέρειες στις οποίες τα ποσοστά φτάνουν δυνητικά έως 50% για τις μεγάλες, 60% για τις μεσαίες και 70% για τις μικρές επιχειρήσεις. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συγκροτημένης παρέμβασης των συναρμοδίων Υπουργείων, κατά την διαπραγμάτευση επί των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έκτακτο Δελτίο – Νέα κακοκαιρία, η “ARIEL” με καταιγίδες και κεραυνούς

Το Έκτακτο Δελτίο Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Φθιώτιδα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *