Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Χειμάρας: “Ο Ελληνικός λαός ενωμένος είπε το ιστορικό «ΟΧΙ», αντιστάθηκε απέναντι στα κατοχικά στρατεύματα, στο φασισμό και το ναζισμό”

Μήνυμα του Bουλευτή Ν. Φθιώτιδας Θεμιστοκλή Χειμάρα για την 28η Οκτωβρίου 1940

“Η 28η Οκτωβρίου 1940 αποτελεί για όλους τους Έλληνες, ημέρα μνήμης και Εθνικής υπερηφάνειας!

Πριν από 82 χρόνια, ο Ελληνικός λαός ενωμένος είπε το ιστορικό «ΟΧΙ», αντιστάθηκε απέναντι στα κατοχικά στρατεύματα, στο φασισμό και το ναζισμό. Τιμούμε όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους, για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, την Ειρήνη. Σήμερα η πατρίδα μας απαντά με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση ξανά, στις πολλές και σύνθετες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει. Με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, ανταποκρίνεται με συνέπεια στον ιστορικό της ρόλο, ως συμβόλου Ελευθερίας και Δημοκρατίας, ως ισχυρή δύναμη Ειρήνης και Φιλίας.

Το παράδειγμα ενότητας των αγωνιστών του 1940, αποτελεί διαχρονικό πρότυπο πίστης στις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας! Ας εμπνευστούμε και εμείς από τους προγόνους μας, γιατί η πλούσια ιστορία μας διδάσκει, πως οι Έλληνες ενωμένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές για την πατρίδα, να δομήσουμε σε ισχυρά θεμέλια, το μέλλον που αξίζουν τα παιδιά μας!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

10 θέματα για το Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης, 9/12

Δείτε  τα 10 θέματα της τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 9/12/2022 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *