Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Χειμάρας: “Στο ΤΟΕΒ Μεξιατών, το πρώτο έργο στην χώρα, για την μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας στους αγρότες”

Ο βουλευτής  Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας στο πλαίσιο της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση έργου ενεργειακής αναβάθμισης του ΤΟΕΒ Μεξιατών – δείτε εδώ σχετικά– αναφέρει σε δήλωσή του:

«Το πρώτο έργο στην χώρα, για την μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας στους αγρότες, υλοποιείται στο ΤΟΕΒ Μεξιατών, με ευθύνη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Θανάσης Μόσχος, θα κατασκευαστεί Φωτοβολταϊκός Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με στόχο τον συμψηφισμό παραγωγής και κατανάλωσης ρεύματος.

Στόχος του έργου είναι να μειωθεί το κόστος ενέργειας του ΤΟΕΒ κατά 60%.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον εμπνευστή και πρωτεργάτη του έργου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Αποστολόπουλο ο οποίος από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αφιερώσει όλο του το είναι στην προσπάθεια αυτή. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη μας, που συνέχισε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προσπάθεια που όλοι μαζί αρχίσαμε, συμμετέχοντας στην ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη και στον Αντιπεριφερειάρχη κ Καρακάντζα και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σανίδα.

Ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Θανάσης Μόσχος, τα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό του, εργάστηκαν με ζήλο, επιμονή και μεθοδικότητα, στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως όταν οι αγρότες μας υιοθετήσουν αντίστοιχα πεδία συνεργασιών, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι θετικό.

Μπράβο!»

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

10 θέματα για το Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης, 9/12

Δείτε  τα 10 θέματα της τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 9/12/2022 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *