Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Χειμάρας: “Τα ζητήματα που έθεσα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τον κ. Πρωθυπουργό”

Ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας έθεσε βασικά ζητήματα προς συζήτηση και εξέταση κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας όπου συμμετείχε και ο  Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ αυτών,  η Επιστρεπτέα Προκαταβολή που αφορά και ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο, αλλά και τοπικά ζητήματα όπως η Λάρκο, η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας κ.α

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Αναφορικά μας ενημερώνει ο βουλευτής:

“Στην τακτική μας συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τον κ. Πρωθυπουργό έθεσα τα εξής:
– Η επιχορήγηση του 50% των 3 πρώτων επιστρεπτέων προκαταβολών είναι ζωτικής σημασίας για τους επαγγελματίες και οφείλουμε να το πετύχουμε.
– Το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης απαιτεί σκληρή δουλειά ώστε να ωριμάσουν έγκαιρα και να ενταχθούν έργα που θα μειώσουν το κόστος παραγωγής. Οι αγρότες μας βασίζονται σε αυτό.
– Οι επενδύσεις των αγροτών στις ΑΠΕ και ειδικότερα σε Φωτοβολταϊκούς σταθμούς, πρέπει να μπουν σε άμεση προτεραιότητα. Να αντιμετωπισθούν με ειδική πρόβλεψη τα αιτήματα σύνδεσης των ΤΟΕΒ, όπως αυτό των Μεξιατών για το οποίο έχω ενημερώσει τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σκρέκα.
– Χρειάζονται μεγαλύτερες ταχύτητες από δω και στο εξής στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών και το ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών για την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
– Η εργασιακή αποκατάσταση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, πρέπει να γίνει δεδομένη.
– Να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις ξεχωριστές ανάγκες των κατοίκων της ελληνικής περιφέρειας σε ότι αφορά στον εμβολιασμό.
Η πανδημία μπορεί να δημιούργησε εμπόδια και δυσκολίες, αυτό όμως δεν πρέπει και δεν θα γίνει για εμάς στη Νέα Δημοκρατία, αιτία για καθυστερήσεις.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Από τι ώρα θα λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες του Δήμου Καμένων Βούρλων, 8/2

Από τις 10:00 η λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Καμένων Βούρλων την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *