Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Χειμάρας: “Το λιμάνι της Στυλίδας δεν πρέπει και δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί.”

Στην συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, συμμετείχε ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας όπου έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάτζα, της Δημάρχου Στυλίδας κ. Βιργινίας Στεργίου και συνεργατών του Υπουργού.

Όπως αναφέρει ο Θέμης Χειμάρας σε ανάρτηση του:

«Στη σημερινή μας συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τους συνεργάτες του, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάτζα και της Δημάρχου Στυλίδας κ. Βιργινίας Στεργίου, έγινε σαφές ότι το Λιμάνι της Στυλίδας δεν πρέπει και δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί.

Αντίθετα, λόγω της γεωγραφικής του θέσης, της σύνδεσής του με τα εθνικά οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα, καθώς και της έντονης επιχειρηματικής και εμπορικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε ισχυρό εμπορικό κόμβο.

Με συγκεκριμένες προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση και με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, η αναβάθμιση του λιμανιού της Στυλίδας μπορεί να θεωρηθεί μονόδρομος.

Στόχος όλων μας είναι η αναβάθμιση του σε ένα σύγχρονο διαμετακομιστικό κέντρο, ένα σημείο αναφοράς για τις θαλάσσιες μεταφορές και εμπορικές συναλλαγές σε εθνικό επίπεδο.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό και φίλο κ. Πλακιωτάκη για τη συνεργασία και για το ενδιαφέρον που δείχνει για όλα τα λιμενικά ζητήματα της Φθιώτιδας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σοβαρό τροχαίο στην Δυτική Φθιώτιδα – Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων [ΦΩΤΟ]

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα 28/11/2022 στη Δυτική Φθιώτιδα. Συγκεκριμένα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *