Τρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Θ. Χειμάρας: “Το λιμάνι της Στυλίδας δεν πρέπει και δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί.”

Στην συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, συμμετείχε ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας όπου έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάτζα, της Δημάρχου Στυλίδας κ. Βιργινίας Στεργίου και συνεργατών του Υπουργού.

Όπως αναφέρει ο Θέμης Χειμάρας σε ανάρτηση του:

«Στη σημερινή μας συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τους συνεργάτες του, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάτζα και της Δημάρχου Στυλίδας κ. Βιργινίας Στεργίου, έγινε σαφές ότι το Λιμάνι της Στυλίδας δεν πρέπει και δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί.

Αντίθετα, λόγω της γεωγραφικής του θέσης, της σύνδεσής του με τα εθνικά οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα, καθώς και της έντονης επιχειρηματικής και εμπορικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε ισχυρό εμπορικό κόμβο.

Με συγκεκριμένες προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση και με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, η αναβάθμιση του λιμανιού της Στυλίδας μπορεί να θεωρηθεί μονόδρομος.

Στόχος όλων μας είναι η αναβάθμιση του σε ένα σύγχρονο διαμετακομιστικό κέντρο, ένα σημείο αναφοράς για τις θαλάσσιες μεταφορές και εμπορικές συναλλαγές σε εθνικό επίπεδο.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό και φίλο κ. Πλακιωτάκη για τη συνεργασία και για το ενδιαφέρον που δείχνει για όλα τα λιμενικά ζητήματα της Φθιώτιδας».

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Rapid tests στην Αμφίκλεια

Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid tests Covid-19 στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, προκειμένου να έχουμε σαφή επιδημιολογική εικόνα. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *