Πέμπτη , 1 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Καραΐσκος: “Ημέρα μνήμης και τιμής η σημερινή για τους αγώνες και τις κατακτήσεις των εργαζομένων”

 

Μήνυμα Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ημέρα μνήμης και τιμής η σημερινή για τους αγώνες και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, με τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886 να αποτελούν μέχρι και σήμερα σύμβολο της αντίστασης απέναντι σε απάνθρωπες συνθήκες εργασίας με τα εργασιακά δικαιώματα που «υπέγραψαν με αίμα» να αποτελούν την οδό για ανάπτυξη, πρόοδο και κοινωνική δικαιοσύνη.

Σε μια εποχή που τα εργασιακά κεκτημένα τίθενται υπό διαρκή αμφισβήτηση, η ανεργία να «περικυκλώνει» ολοένα και περισσότερο τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να σταθεί συμπαραστάτης και αρωγός τους σε οποιαδήποτε κρίση που βιώνει η κοινωνία μας, είτε οικονομική, είτε κοινωνική, είτε υγειονομική, προσφέροντας διεξόδους, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Εμείς στο Δήμο Λαμιέων διεκδικούμε μόνιμες θέσεις εργασίας αλλά και αναζητούμε μέσα από προγράμματα και οικονομικούς πόρους θέσεις εργασίας για στελέχωση των υπηρεσιών μας που βρίσκονται σε συνεχή μετασχηματισμό και εξέλιξη, «περιφρουρώντας» την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Στο Δήμο Λαμιέων ξέρουμε ότι δεν περισσεύει κανείς σε αυτό τον δύσκολο αγώνα και η καθημερινή πάλη θα μας βγάλει όλους νικητές.

Το διαχρονικό μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς ας είναι σταθερός «φάρος» για το δικαίωμα στην εργασία, τις αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και αμοιβών σε ένα νέο τοπίο και περιβάλλον για μια αξιοπρεπή διαβίωση, για μια καλύτερη ζωή.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραμένει στον ΠΑΣ Λαμία!

  Ανανέωση συνεργασίας του ΠΑΣ Λαμία  με Κυριάκο Παπαδόπουλο Η ανακοίνωση από την διοίκηση: “Η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *