Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Καραΐσκος: “Ως Δήμος Λαμιέων στηρίζουμε απόλυτα τα άτομα με αναπηρία και αποτελεί σταθερή στόχευση μας ένα καλύτερο αύριο”

Μήνυμα Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία αποτελεί μια ημέρα υπενθύμισης της ανάγκης για πλήρη ενσωμάτωση και ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία.

Η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όλοι εμείς, και ο καθένας ξεχωριστά, οφείλουμε να στηρίζουμε και να προωθούμε έμπρακτα, με δράσεις αλλά και με τη συμπεριφορά και τη στάση μας την άρση του αποκλεισμού και την εξασφάλιση όρων ισότιμης διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και της καθημερινότητας μας.

Οφείλουμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο την ευημερία και τα δικαιώματα των αναπήρων. Όλα εκείνα που για τους περισσότερους από εμάς φαντάζουν αυτονόητα αλλά για τους συνανθρώπους μας είναι ένας «ατέλειωτος Γολγοθάς».

Ως Δήμος Λαμιέων στηρίζουμε απόλυτα τα άτομα με αναπηρία και αποτελεί σταθερή στόχευση μας ένα καλύτερο αύριο για μια κοινωνία χωρίς περιθωριοποίηση, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις. Για μια κοινωνία που προσφέρει απλόχερα το αυτονόητο δικαίωμα στη ζωή.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στον Α.Ο. Λαμίας, παίκτρια της Εθνικής μας ομάδας!

Μία ακόμη σημαντική απόκτηση για την λαμιώτικη γυναικεία ομάδα βόλεϊ Ο Α.Ο. Λαμίας 2013 ολοκλήρωσε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *