Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Παπαευθυμίου: ” Δεν συμμετέχουμε στη σημερινή συνεδρίαση που τελείται τεχνηέντως «εν κρυπτώ»”

Δήμος Μακρακώμης: Δελτίο Τύπου της παράταξης  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Θύμιου Παπευθύμιου όπου εξηγεί γιατί δεν συμμετέχει σήμερα στην συνεδρίαση

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

«ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ»

Επειδή σε καμία περίπτωση δε μας αρέσει να υπάρχει ανακολουθία στις πράξεις μας, αποφασίσαμε για μια ακόμη φορά να μη συμμετέχουμε στη σημερινή συνεδρίαση που τελείται τεχνηέντως «εν κρυπτώ», με τη δικαιολογία πως δεν υπάρχει τεχνική δυνατότητα.

Δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλοι οι Δήμοι και τα συλλογικά όργανα ανά την Ελλάδα, έχουν φροντίσει οι συνεδριάσεις τους να μεταδίδονται ζωντανά («live μετάδοση»), και ο Δήμος μας συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς ουδεμία ενέργεια έχει γίνει για την αναμετάδοση των Συμβουλίων. Τόσο ανεπαρκείς είμαστε εμείς;

Και για να τεκμηριώσουμε αυτό που σας λέμε, παραθέτουμε ένα πρόσφατο γεγονός:

Την περασμένη Τετάρτη (11/11/2020) το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργάνωσε διαδικτυακή ημερίδα η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στην πλατφόρμα του Youtube. Οι ενδιαφερόμενοι, όχι μόνο είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τα τεκταινόμενα, αλλά και να παρέμβουν ανά πάσα στιγμή με ερωτήσεις και προτάσεις.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο, απ’ ότι πληροφορούμαστε κι ο Δήμος μας να βρει μια παρόμοια λύση, όταν μάλιστα έχει ήδη πληρώσει αδρά για εξοπλισμό και λογισμικό τηλεδιάσκεψης.

Όσον αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα που βρίσκεται στη σημερινή Ημερήσια Διάταξη, η διοίκηση του Δήμου κυριολεκτικά μας «έδεσε τα χέρια», και είμαστε υποχρεωμένοι να το ψηφίσουμε, καθώς είναι για τρίτη συνεχή χρονιά το ίδιο. Πρόκειται για το δικό μας Τεχνικό Πρόγραμμα (που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το 2019) με κάποιες μικροπροσθήκες οι οποίες ίσα που δικαιολογούν την παρουσία της Δημοτικής Αρχής. Η νέα διοίκηση 2 χρόνια μετά δεν κατάφερε ούτε να το εμπλουτίσει, αλλά ούτε και να το υλοποιήσει.

Μια ακόμη ένδειξη του βαθμού προόδου των έργων στο Δήμο μας!!!

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Εκδήλωση Επαγγελματικού προσανατολισμού – “Χτίζω το μέλλον μου. Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, Σάββατο 13.04.2024, 17: 30 Ο Εξωραϊστικός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *