Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Παπαευθυμίου προς Δημοτική Αρχή του Δ. Μακρακώμης: “Θέατρο του παραλόγου ….” για την διαχείριση του κορονοϊού

Δελτίο Τύπου  από την παράταξη του Θύμιου Παπαευθυμίου που κατακρίνει την Δημοτική Αρχή  του Δήμου Μακρακώμης για την διαχείριση της πανδημίας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

<<ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ>>

Χρειάστηκαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα, ώστε να αποδειχθούν τα λεγόμενά μας, οι αντιρρήσεις και οι ανησυχίες μας, που εκφράστηκαν με προηγούμενα Δελτία Τύπου, που απευθύνονταν στη Δημοτική Αρχή για τον τρόπο διαχείρισης, τον έλεγχο και την ενημέρωση για τον COVID-19.

Με αρκετό προβληματισμό ενημερωθήκαμε για την παράταση του Lock Down 2 στην Κοιν. Σπερχειάδας. Εδώ ακριβώς φίλοι μας ξεκινάει το θέατρο του παραλόγου από την Δημοτική Αρχή, η οποία δεν αντιλαμβάνεται ότι η διοίκηση δεν ασκείται μέσω του Facebook, φωτογραφιών και εκδηλώσεων, προσπαθώντας να ανεβάσει καθένας ξεχωριστά την προσωπική του μετοχή. 

Χθες λοιπόν 14/01/2021 είχαμε Δελτίο Τύπου του Δημάρχου κ. Χαντζή προς την Πολιτική Ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας που δηλώνει ευθαρσώς….. όπως λέει, την αντίθεσή του στην επέκταση της καραντίνας στην Κοιν. Σπερχειάδας. 

κ. Χαντζή, νομίζετε ότι με φωτοβολίδες και με τέτοιου τύπου δελτία θα αντιστρέψετε τη ζημία που προκαλέσατε εσείς ο ίδιος, όταν με έγγραφό σας με αριθμό πρωτοκόλλου 12/10 – 4/1/21 απευθυνόμενος στην ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας ( το οποίο κείμενο επισυνάπτεται ), ζητούσατε αυστηρά μέτρα και τα πετύχατε βεβαίως για την Κοιν. Σπερχειάδας, και έρχεστε σε αντίθεση με τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου σας, ο οποίος διατυμπάνιζε στα social media ότι δεν αποφασίζετε εσείς, αλλά τα Υπουργεία και οι Λοιμωξιολόγοι.

Μήπως με τον ίδιο στόμφο, θα μπορούσατε ευθαρσώς να μας εξηγήσετε τι εννοείτε κρούσματα που προήλθαν από εορταστικές επισκέψεις, που εφόσον τα αναφέρετε στο αίτημά σας προς την Πολιτική Προστασία, προφανώς θα είναι και εν γνώση σας;

Ενημερώσατε και καταγγείλατε στην Πολιτική Προστασία, την Αστυνομία και τον ΕΟΔΥ, σε ποιες επισκέψεις αναφέρεστε;

Το αποκρύψατε; Και αν ναι, για ποιο λόγο δεν βοηθήσατε τις υπηρεσίες να κάνουν σωστά την δουλειά τους, ώστε να επιβληθούν τα νόμιμα και να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο της πανδημίας, στους εμπλεκόμενους των εορταστικών εκδηλώσεων και να μην ταλαιπωρηθεί στο σύνολό της η Κοιν. Σπερχειάδας;;;;;;;

Δήμαρχε κ.Χαντζή, θεωρούμε ότι φέρετε τεράστια ευθύνη εσείς και οι Συνεργάτες σας, για την τιμωρία της Κοιν. Σπερχειάδας και ελπίζουμε ότι δεν θα προσπαθήσετε να ισοφαρίσετε τα λάθη σας, κάνοντας το ίδιο σε κάποια άλλη Δημοτική Ενότητα ή Κοινότητα, με πολιτική σκοπιμότητα!!!!! 

Βέβαια αν εσείς κάνατε την δουλειά σας, και αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο αυτό, τότε η ευθύνη βαραίνει τους υπόλοιπους φορείς, οι οποίοι εκ του νόμου είναι αρμόδιοι για τον έλεγχο επιβολής μέτρων και διαχείρισης της πανδημίας.

Θέλουμε όμως να πιστεύουμε, ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, θα πρέπει να πάρει θέση σε αυτό, καταδεικνύοντας τον-τους υπεύθυνους για τον τρόπο που επιβλήθηκαν και επιβάλλονται τα μέτρα στην Κοιν. Σπερχειάδας, μήπως και υπάρξει δικαίωση στους κατοίκους της για την ταλαιπωρία και την οικονομική ζημία που υφίστανται .

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε στους Δημότες μας υγεία, υπομονή και να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που μας ταλανίζει, και θα επανέλθουμε αναλυτικότερα για το πολιτικό σκέλος των όσων διαδραματίστηκαν στο Δήμο μας.  

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία»

ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Επισυνάπτεται το έγγραφο – πρόταση του δημάρχου κ. Χαντζή που απεστάλη στην ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας, για την εφαρμογή περαιτέρω περιοριστικών μέτρων στην Κοιν. Σπερχειάδας.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χρ. Σταϊκούρας στον Γοργοπόταμο: “Υποκλινόμαστε στο φρόνημα, στον ηρωισμό, στην αυτοθυσία, στο παράδειγμά τους”

“Κορυφαία πράξη της Ελληνικής Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα.”, επεσήμανε στον χαιρετισμό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *