Θεσσαλία: 377 έλεγχοι για μη χρήση κράνους

Απολογισμός τροχονομικών ελέγχων στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους», κατά την εβδομάδα από 29 Δεκεμβρίου 2025 έως 4 Ιανουαρίου 2026

Στο πλαίσιο της εκστρατείας με τίτλο «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους», κατά την προηγούμενη εβδομάδα, από 29 Δεκεμβρίου 2025 έως 4 Ιανουαρίου 2026, στη Θεσσαλία, πραγματοποιήθηκαν συνολικά -377- έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά -4- παραβάσεις και συγκεκριμένα -2- σε οδηγούς ΕΠΗΟ στη Μαγνησία και -2- σε οδηγούς ΕΠΗΟ στην Καρδίτσα.

Η εκστρατεία δεν αποσκοπεί στην επιβολή κυρώσεων, αλλά στην αλλαγή της αντίληψης των οδηγών και επιβατών σχετικά με την υποχρεωτική χρήση πιστοποιημένου κράνους, ως στοιχειώδους μέτρου προστασίας της ζωής.

Το κράνος δεν είναι αξεσουάρ – είναι «ασπίδα» ζωής.

Δες επίσης

Στερεά Ελλάδα: Δωρεάν Basketball camps με τον Νίκο Οικονόμου για 6η χρονιά

Basketball camps με τον Νίκο Οικονόμου δωρεάν σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Για 6ησυνεχή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *