Θεσσαλία: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ποταμών, ρεμάτων και συντήρησης αναχωμάτων

 

Σε εργασίες καθαρισμού ποταμών, ρεμάτων και χειμάρρων, για την απομάκρυνση φερτών υλικών και στην αποκατάσταση και ενίσχυση αναχωμάτων, όπου υπάρχει πρόσβαση και δύνανται να επιχειρήσουν τα συνεργεία, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα και προσωπικό, σε μια διαρκή και δύσκολη μάχη που δίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο (ορεινό και πεδινό), προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση και επικοινωνία σε όλη τη Θεσσαλία, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που προβλέπεται.

Συγκεκριμένα ολοκληρώνονται παρεμβάσεις στη γέφυρα της Γιάννουλης, στον Ενιπέα ποταμό, με έμφαση στα αναχώματα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στο ορεινό δίκτυο του Πηλίου, όπως και στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.

Στα σημεία όπου συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν, στο πλαίσιο του διαρκούς αγώνα διασφάλισης της προσβασιμότητας και ασφάλειας των πολιτών παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μαζί με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες.

Δες επίσης

Στην 4η Συνάντηση του Forum Δήμων για την Κυκλική Οικονομία, ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας

Συμμετοχή του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας στην 4η Συνάντηση του «Forum Δήμων που εφαρμόζουν Αρχές Κυκλικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *