Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Θλίψη για καθηγητή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας που έφυγε από την ζωή…

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα…

Έφυγε από την ζωή ο καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ιωάννης Αρβανιτογιάννης.

Οι συνάδερφοί του τον χαρακτηρίζουν ως έναν εξαιρετικά πεπειραμένο και άρτια καταρτισμένο επιστήμονα.

Το thessalianews.gr ανάρτησε την  συλλυπητήρια ανακοίνωση του Προέδρου του Τμήματος, Καθηγητή Δημητρίου Βαφείδη:

“Η διοίκηση και το προσωπικό του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, με ιδιαίτερα βαθιά οδύνη, συμμετέχουμε στο πένθος για τον θάνατο του εκλεκτού και αξέχαστου συνεργάτη μας, Καθηγητή Ιωάννη Αρβανιτογιάννη.

Ο Γιάννης, εξαιρετικά πεπειραμένος και άρτια καταρτισμένος επιστήμονας, υπήρξε Καθηγητής υψηλοτάτου ήθους και δίδαξε στο Τμήμα μας από τη στιγμή της ίδρυσής του, παράλληλα προς τη συνεπέστατη επιστημονική σταδιοδρομία του, λόγω της οποίας κατείχε τα τελευταία χρόνια μία θέση μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως επιστημόνων. Άνθρωπος προσηνής, πάντοτε χαμογελαστός, με διάθεση υπηρεσίας και προσφοράς, έγραψε τη δική του ιστορία, αφήνοντας μνήμη ανεξίτηλη σε όσους τον γνώρισαν, συνεργάστηκαν μαζί του και διδάχθηκαν απ’ αυτόν.

Το Τμήμα μας χάνει έναν πιστό και λαμπρό συνεργάτη, που θα μείνει στη μνήμη και στην καρδιά μας για πάντα. Υποδειγματικός οικογενειάρχης, αφήνει πίσω του την εξαιρετική σύζυγο και τα παιδιά του, στους οποίους εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και διαβεβαιώνουμε για την ολόψυχη συμμετοχή μας στο πένθος τους.

Η μνήμη του Γιάννη, ανεπίληπτη, τιμημένη, μένει στην ιστορία μας. Θα τον έχουμε μαζί μας στις προσευχές μας, στις καρδιές μας και στις μνήμες μας”.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας στο Δίστομο

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης του Περιφερειακού  Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί  στο Δίστομο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *