Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Την ανακαίνιση της μαθητικής εστίας Γρανίτσας αποφάσισε ο Δήμος Αγράφων με το ποσό 5.740,00 €

Την ανακαίνιση της μαθητικής εστίας Γρανίτσας αποφάσισε ο Δήμος Αγράφων, ώστε να καταστεί ξανά λειτουργική και να μπορεί να φιλοξενήσει σωστά τους μαθητές.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί πλήρης ανακαίνιση κτιρίου 207,50 m2 εσωτερικά και εξωτερικά αυτού με λειάνσεις των επιφανειών, αστάρωμα, στοκαρίσματα (πλήρωση κενών) και τον ελαιοχρωματισμό με όλα τα υλικά. Η εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσία χρωματισμού – ανακαίνισης της μαθητικής εστίας Γρανίτσας του Δήμου Αγράφων», έναντι του ποσού των 5.740,00 € περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24% θα υλοποιηθεί με απευθείας ανάθεση στον ελαιοχρωματιστή Δημήτριο Γαζέτα του Ιωάννη.

Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους και έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό εξόδων. Ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται το χρονικό διάστημα των τριάντα (30) ημερών.

Η πληρωμή του ανωτέρω συμβατικού ποσού θα διενεργηθεί με την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής, μετά την υποβολή τιμολογίων από τον προμηθευτή και των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το βραβευμένο πρόγραμμα «Βασιλοτροφία» από Περιφέρεια Θεσσαλίας και Οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του βραβευμένου προγράμματος «Βασιλοτροφία» που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Οργανισμός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *