Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Την έκδοση του πρώτου τεύχους του Πανελλήνιου Επιστημονικού Περιοδικού “e-Δημοσίευση” ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Η e-Δημοσίευση φιλοδοξεί να συνεισφέρει στην επιστημονική έρευνα που αφορά την περιοχή όπως συνέβη και στο παρελθόν και με άλλα περιοδικά που αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα όπως τα Αιτωλικά, η Ρίζα Αγρινιωτών κ.α.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη χαρά ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την έκδοση του πρώτου τεύχους του Πανελλήνιου Επιστημονικού Περιοδικού “e-Δημοσίευση”. Στη συγκεκριμένη έκδοση δημοσιεύονται επιστημονικές εργασίες με το σύστημα “τυφλής” κρίσης των εργασιών προς υποβολή.

Η e-Δημοσίευση φιλοδοξεί να συνεισφέρει στην επιστημονική έρευνα που αφορά την περιοχή μας όπως συνέβη και στο παρελθόν και με άλλα περιοδικά που αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα όπως τα Αιτωλικά, η Ρίζα Αγρινιωτών κ.α.

Η θεματολογία του πρώτου τεύχους είναι η εξής:

Τίτλοι άρθρων.
Θεματική Ιστορίας και Λογοτεχνίας

“Οι κάτοικοι του Βραχωρίου το 1645 μέσα από Οθωμανικά αρχεία”. Ηλίας-Λίνος Υφαντής. Δρ. Ιστορίας Αρχαιολογίας, Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου.

“Το Αγρίνιο στο τέλος του 19ου και στις αρχές του 20ου”. Αδάμης Ευθύμιος, καθηγητής Φιλόλογος –Αρχαιολόγος, Διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου.

“Γενιά του ΄70 και λογοτεχνικά έντυπα: Το παράδειγμα του περιοδικού Γράμματα και τεχνές”.Αμούργης Αθηνόδωρος – Γιάννης.Μεταπτυχιακός φοιτητής Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

“Μια Μεσολογγίτικη λαογραφία: Το πανηγύρι τ’ Αη Συμιού, από τον beat ποιητή, Θωμά Γκόρπα”. Χασιώτη Μαρία.ΠΕ02 Φιλολόγων, MSc, Καθηγήτρια 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου
Θεματική Παιδαγωγικών-Ειδικής Αγωγής
“Κινητικές και λεκτικές διαφοροποιήσεις. Προτάσεις για αντιμετώπιση της δυσπραξίας στο σχολείο και την οικογένεια”, Μαστρογιάννης Αλέξιος. Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου, ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας.

“Ο Διευθυντής – Ηγέτης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ο ρόλος του στη δημιουργία αποτελεσματικών σχολείων». Ντάνου Φωτεινή, ΠΕ70 Med, Διευθύντρια στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου.

«Οι γονείς του παιδιού με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες-Πτυχές του ρόλου τους» Μουροπούλου Νεκταρία, Αναπληρώτρια Δασκάλα Παράλληλης Στήριξης.. Μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής, Μεταπτυχιακό Διδασκαλίας της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας
“Επίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους Φοιτητές”. Θεόδωρος Σ. Μπαλτάς. Φοιτητής.

Για να το προμηθευτείτε το περιοδικό ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο : https://docs.google.com/…/1FAIpQLScHCyC2JX0…/viewform…
https://edimosiefsi.blogspot.com/

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, θα υλοποιήσει σύντομα το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους»

Ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, θα υλοποιήσει σύντομα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *