Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Την περισυλλογή και φύλαξη αδέσποτων ζώων συντροφιάς έναντι συνολικού ποσού 35.674,80 € αποφάσισε ο Δήμαρχος Καρπενησίου

Την περισυλλογή και φύλαξη αδέσποτων ζώων συντροφιάς επιθυμεί ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ώστε να μην κυκλοφορούν στο δρόμο αδέσποτα ζώα θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, αλλά και για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η εκτέλεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας για το 2022-2023 να δοθεί στην επιχείρηση με την επωνυμία Παναγιώτης Γ. Γιαννιώτης – Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Σκύλων –Κυνοτροφείου – Καταλύματος ζώων, έναντι συνολικού ποσού 35.674,80 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει την περισυλλογή – μεταφορά- επανένταξη έως 20Km από την έδρα του Δήμου συνολικά πενήντα (50) αδέσποτων ζώων, την περισυλλογή -επανένταξη άνω των 20Km από την έδρα του Δήμου για τριάντα (30) αδέσποτα, την επιπλέον περισυλλογή ζώου σε κάθε επιχείρηση συνολικά είκοσι πέντε (25) ζώων και τη φύλαξη – φιλοξενία και φροντίδα συνολικά δύο χιλιάδων εκατόν ενενήντα (2.190) ζώων.

Η πληρωμή των συμβατικών ποσών θα γίνει με την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής, μετά την υποβολή τιμολογίου από τον ανάδοχο και την προσκόμιση των νομίμων δικαιολογητικών. Στην σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν οι ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με την τεχνική έκθεση εκτέλεση της προς ανάθεση υπηρεσίας.

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εντός των ημερών αναμένεται η άδεια για το υδατοδρόμιο της Χαλκίδας

Μετά και την χορήγηση άδειας στην Κύμη, εγκρίνονται περιβαλλοντικά τα υδατοδρόμια σε Κάρυστο, Αλιβέρι και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *