Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τις Ράχες και το Αχλάδι επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αθ. Λουκόπουλος

 

Τις Ράχες και το Αχλάδι επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Αθανάσιος Λουκόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και επισκέπτες.

Στο επίκεντρο αυτής της συζήτησης βρέθηκαν εκτός από το θέμα της ακρίβειας και τα πολύ ψηλά ενοίκια, το τουριστικό προϊόν του νομού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου, καθώς η ΝΔ δεν έδωσε καμία αναπτυξιακή προοπτική στον νομό και δεν αξιοποίησε δράσεις και προγράμματα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν ώστε ο τουρισμός να έχει μεγαλύτερη ώθηση, εκμεταλλευόμενη τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

«Την ώρα που 6 στους 10 συμπολίτες μας αδυνατούν να απολαύσουν έστω μια εβδομάδα διακοπών το χρόνο σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, την ώρα που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν από την αισχροκέρδεια Μητσοτάκη, είναι τουλάχιστον προκλητικό για την κυβέρνηση να επικαλείται τον Τουρισμό ως επιτυχία της πολιτικής της», είπε ο κ. Λουκοπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον αναγκαίο ανασχεδιασμό της στρατηγικής για τον τουρισμό, μια στρατηγική που να στην βιώσιμη, ευφυή και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη.

Σε παρατηρήσεις των συνομιλητών του για την προβληματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην τουριστική αγορά με την άναρχη ανάπτυξη του φαινομένου του Airbnb, ο κ. Λουκόπουλος μίλησε για την αναγκαιότητα της κρατικής παρέμβασης, όπως πολλάκις έχει αναφερθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Αλέξης Τσίπρας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

21η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων -11 θέματα

Δείτε τα 11 θέματα Πρόσκληση 21ης σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής (Άρθρο 75, Ν.3852/10, όπως αυτό αντικαταστάθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *