Breaking News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Καρπενησίου σε ημερίδα στη Λαμία

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), τον Δήμο Λαμιέων και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Λαμιέων διοργάνωσαν, την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ημερίδα με θέμα: «Η συμμετοχή των νέων στην τοπική διακυβέρνηση και ο ρόλος των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων».

Συμμετείχαν δια ζώσης και εξ αποστάσεως σχεδόν όλα τα μέλη του νεοσύστατου Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Καρπενησίου. Ο Δήμος Καρπενησίου είναι μάλιστα ένας από τους 23 Δήμους της Ελλάδας, στον οποίο συστάθηκε αντίστοιχο συμβούλιο.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν οι πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του ρόλου των νέων στην τοπική διακυβέρνηση, η ενημέρωση των Δήμων για τη διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων, η παρουσίαση καλών πρακτικών και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το φυσικό αέριο στη Λιβαδειά – Σήμερα 28/4 η ενημέρωση των πολιτών

Το φυσικό αέριο έφτασε στη Λιβαδειά – Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται για ενημέρωση των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *