Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το “ευχαριστω” του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας ευχαριστεί την Περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας  για την υλο0ποίηση του έργου που αφορά την παράκαμψη στο Μόδι.

Αναφέρει ο Δήμος σχετικά:

“Ένα σημαντικό έργο υποδομής, η υλοποίηση του οποίου φάνταζε ουτοπική, πήρε επιτέλους σάρκα και οστά!

 Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη μας κ. Φάνη Σπανό για την υλοποίηση του έργου της Παράκαμψης Μοδίου, ύψους 2.200.000€.

Πρόκειται για ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας για τον Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή, μέσω του οποίου θα αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο και θα βελτιωθεί η οδική πρόσβαση στον επαρχιακό άξονα που διέρχεται το όρος Καλλίδρομο και τα χωριά Ρεγγίνι και Μόδι. Ο εν λόγω επαρχιακός άξονας συνδέει δύο σημαντικές κυκλοφοριακές αρτηρίες μεταξύ της ΠΑΘΕ και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας – Αθηνών.

Ένα έργο πνοής, με αναπτυξιακές προοπτικές δεδομένου ότι η μετακίνηση στην ευρύτερη περιοχή διευκολύνεται και η οδική ασφάλεια ενισχύεται. Το γεγονός αυτό καθιστά τον συνδυασμό βουνού και θάλασσας ακόμη πιο θελκτικό τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους του Δήμου μας!

Η ανάπτυξη του τόπου μας, η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και οι ευμενείς συνθήκες διαβίωσης θα αποτελούν πάντοτε την κινητήρια δύναμη για έργα χρήσιμα από πλευράς όλων των βαθμίδων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μητροπολίτης Φθιώτιδας: Το Λειτουργικό και Ποιμαντικό πρόγραμμα του έως 5/2/2023

Ενημερωθείτε για το Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 30 Ιανουαρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *