Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο Brasov της Ρουμανίας

Συμμετοχή στα πλαίσια του Ευρωπαικού Προγράμματος Pal Push II

Από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Μπρασόφ της Ρουμανίας οι συναντήσεις/εργασίες εταίρων σχετικά με την διαμόρφωση του εκπαιδευτικού υλικού, για πρόγραμμα «Pall Push II», Integrating the European Knowledge in employment and entrepreneurship for Disadvantaged Groups» (Erasmus+), στο οποίο συμμετέχει και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ως εταίρος.

Από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος κος Αθανάσιος Κυρίτσης, η κα Αννέτα Σιασιάκου και ο κος Γεώργιος Ζάρδας ο οποίος προετοίμασε και παρουσίασε το εκπαιδευτικό υλικό που είχε ανατεθεί στο Επιμελητήριο.

Created with GIMP

Το εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο αφορούσε 10 θεματικές ενότητες σχετιζόμενες με την επιχειρηματικότητα, παρουσιάστηκε και από τους 7 εταίρους του προγράμματος – Ιταλούς, Έλληνες, Τσέχους, Βούλγαρους, Κροάτες, Ρουμάνους και Πορτογάλους. Οι θεματικές ενότητες που παρουσιάστηκαν ήταν:

Entrepreneurship Mindset
From idea to action
Business planning (παρουσίαση από Επιμ. Φθιώτιδας)
Financial literacy
Digital skills for business support and development (παρουσίαση από Επιμ. Φθιώτιδας)
Innovation literacy
Branding and marketing
Networks and Communication
Mobility resources and possibilities
Company Business Plan
Για την συνέχεια του προγράμματος έχουν ήδη προγραμματιστεί νέες συναντήσεις (μέσω τηλεδιάσκεψης και δια ζώσης) που αφορούν την υλοποίηση επιμέρους δράσεων, καθώς και την έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας που αναμένεται περι τα τέλη Φεβρουαρίου 2023.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στυλίδα: Tα αποτελέσματα από τα rapid tests για κορονοϊό

Την Παρασκευή 26/11/2022, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό  στην Στυλίδα.  Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *