Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ε.Ε.ΣΥ.Μ με θέμα τα “City Logistics”

Τακτικές είναι οι συμμετοχές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας σε συνέδρια, διαλέξεις κλππου αφορούν τον επιχειρηματικό κλάδο. Πρόσφατα συμμετείχε Πανελλήνιο Συνέδριο του Ε.Ε.ΣΥ.Μ με θέμα τα “City Logistics”.

Αναφέρει σχετικά με την συγκεκριμένη συμμετοχή του το Επιμελητήριο Φθιώτιδας:

“Στις μέρες μας γίνεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο λόγος για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας εντός των αστικών ιστών στο χώρο τόσο των επιχειρήσεων όσο και στους οργανισμούς. Οι αστικές εμπορευματικές μεταφορές αποτελούν εξαιρετικά σημαντική δραστηριότητα στο περιβάλλον της αστικής ζωής. Στο Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργάνωσε ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) με θέμα τα city logistics, συζητήσαμε για τα μοντέλα που εφαρμόστηκαν επιτυχώς σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, αναλύσαμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και εξετάσαμε σε τι βαθμό θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε κάθε πόλη της Ελληνικής επαρχίας αντίστοιχα. Συμφωνήσαμε πως απαιτείται ένας γενικότερος σχεδιασμός των Αστικών Εμπορευματικών Μεταφορών από κάτω προς τα πάνω. Οι ίδιες οι τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν τα προβλήματα και αυτές πρέπει να κληθούν να δώσουν τη λύση, αλλά να εισακουσθούν. Η εφαρμογή του βέλτιστου μοντέλου υλοποίησης των αστικών εμπορευματικών μεταφορών είναι ανάγκη να προσδοκά οφέλη που θα συσχετίζονται με την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη, τόσο για τους δημόσιους όσο και για τους ιδιωτικούς φορείς.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου για Αλ. Τσίπρα”: Την τελευταία φορά που ασχολήθηκε με τις τράπεζες, τις έκλεισε και με το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο έστειλε το λογαριασμό στους πολίτες”

Αναφέρει σε δήλωση του (3/12/2022) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και κυβερνητικός  εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου: “Ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *