Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο «SUPER FOODS FESTIVAL 2022»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζει τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων τους και αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στο «SUPER FOODS FESTIVAL 2022» που θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου από 6 έως και 10 Απριλίου 2022.
Το SuperFoods Festival είναι μια θεματική γιορτή, ένα σημείο συνάντησης επιχειρήσεων και παραγωγών με σκοπό την παρουσίαση και την ανάδειξη προϊόντων υπερτροφών και προϊόντων μεγάλης θρεπτικής αξίας τονώνοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα σε αυτό το είδος τροφίμων.
Την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την βρουν στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr και πρέπει να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.
Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Λεπτομέρειες σχετικά με το «SUPER FOODS FESTIVAL 2022» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.superfoodsfestival.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στους δρόμους για διαμαρτυρία είναι έτοιμοι να βγούνε οι οδηγοί φορτηγών στα Φάρσαλα

Το αίτημά τους έχει γίνει γνωστό στο αρμόδιο υπουργείο, χαρακτηρίζεται δίκαιο αλλά δεν έχει ικανοποιηθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *