Το ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τις παραιτήσεις στελεχών της ΝΔ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τις παραιτήσεις στελεχών της ΝΔ

“Κανένας ανασχηματισμός και καμία παραίτηση δεν πρόκειται να ξεπλύνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις βαριές ευθύνες της για όλη αυτή τη σαπίλα που αναδύεται, μέσα και απ’ τις νέες δικογραφίες, γύρω από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το οποίο φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της.

Ακόμα και από τα νέα πρόσωπα που επιλέγονται γίνεται φανερό ότι επιβραβεύεται η εξόφθαλμη επιχείρηση συγκάλυψης που ξεδιπλώθηκε και κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής, την οποία η κυβέρνηση έκλεισε άρον άρον, αλλά και η ίδια η ΕΕ και η Κοινή Αγροτική Πολιτική της, που αποτέλεσε το “λίπασμα” για να φυτρώσει αυτό το όργιο του ρουσφετιού και της εξαγοράς.

Αυτό που απαιτείται είναι να διερευνηθούν όλες οι ποινικές ευθύνες υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, αλλά κυρίως ο λαός να “καθίσει στο σκαμνί” τον βασικό ένοχο, την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, που ξεκληρίζει τους βιοπαλαιστές αγρότες προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων και γεννά τα σκάνδαλα και τα ρουσφέτια, ταΐζοντας τα διάφορα τρωκτικά.”

Δες επίσης

Άγρια κόντρα Αφρ. Λατινοπούλου με Β. Παϊτέρη: «Εγώ θα τους λέω γύφτους» – «Έχετε γύφτικη ομορφιά, μήπως η μαμά σας αγόρασε χαλί από γύφτο και δεν το πλήρωσε;»

Σε άγρια αντιπαράθεση εξελίχθηκε η συνύπαρξη της Αφροδίτης Λατινοπούλου και του Βασίλη Παϊτέρη στον αέρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *