Breaking News

Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς σε σύσκεψη για τον προσεισμικό έλεγχο των σχολικών μονάδων του Δήμου Θηβαίων

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κ. Θανάσης Λυκόπουλος, συμμετείχε στην σύσκεψη για την εξέταση της κατάστασης των σχολικών κτιρίων στον Δήμο Θηβαίων, όπου εκδηλώνονται πολλοί μικροσεισμοί το τελευταίο διάστημα.

Υπήρξε ενημέρωση για την πρόοδο στη διαδικασία προσεισμικού ελέγχου των σχολικών μονάδων του Δήμου Θηβαίων και η στατικότητα των κτηρίων,  παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων, κ. Γιώργου Αναστασίου.

 

Αναφέρει σχετικά ο κ. Λυκόπουλος:

” Ουσιαστική συζήτηση και συνεργασία με το Δήμαρχο Θηβών και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου. Ζώντας σε σεισμογενή περιοχή όπως είναι η περιφέρεια μας αλλά και ολόκληρη η χώρα, η πρόληψη, η προετοιμασία και ο καλύτερος δυνατός συντονισμός αποτελούν βασικές προϋποθέσεις αντιμετώπισης των φυσικών φαινομένων.”

 

Δες επίσης

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο Σχηματάρι

Στις  23 και 24 Μαΐου 2026 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *