Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της Σερβικής Γλώσσας

Το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της Σερβικής Γλώσσας αξιοποιώντας την ευγενική δωρεά της αντιπροσωπίας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι: α) για δημότες Θεσσαλονίκης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και β) για κάτοικους του Δήμου Θεσσαλονίκης, φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικό ρεύμα, αέριο, σταθερή τηλεφωνία).

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους (επίπεδο Α1), θα πραγματοποιηθούν σε ένα (1) τμήμα 20 ατόμων, συνολικής διάρκειας σαράντα οκτώ (48) ωρών, δύο (2) διδακτικών ωρών δύο (2) φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 17:30 έως 19:15 κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος 2023 – Μάιος 2023 (7/2-12/5/2023).

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 132), τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε τέσσερα μαθήματα.

Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων είναι στις 7 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως τη συμπλήρωση του τμήματος και των επιλαχόντων. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα: https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/serbian.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 231331-8662 & 231331-8664.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Greek Mafia”: Αθώοι και οι 17 κατηγορούμενοι

Η  πρώτη δίκη της λαποκαλούμενης  υπόθεσης της “Greek Mafia” που αφορούσε τα πλημμελήματα σε βάρος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *