Το “The Love Van”, μια Οργάνωση του Βολιώτη αθλητή Λευτέρη Παρασκευά που γυρίζει όλη την χώρα και μαγειρεύει για όσους έχουν ανάγκη βρέθηκε και στον Βόλο, όπου μαζί με εθελοντές μαθητές τριών διαφορετικών σχολείων μαγείρεψαν για όσους έχουν ανάγκη.
Το The Love Van προχώρησε σε ανάρτηση για τη δράση του στον Βόλο, στέλνοντας μήνυμα εθελοντισμού αλλά και αλληλεγγύης. Όπως σημειώνει «Το ταξίδι μας στον Βόλο τελείωσε και το βανάκι μας παίρνει τον δρόμο της επιστροφής!
Τρεις μέρες, τρία διαφορετικά σχολεία, 70 μαθητές, 360 μερίδες ζεστό φαγητό….και αμέτρητα συναισθήματα!!!!
Ένα δημοτικό, ένα Λύκειο και ένα ειδικό σχολείο, άνοιξαν τις πόρτες τους αλλά και τις καρδιές τους και μας γέμισαν αγάπη και συγκίνηση! Πόσο υπέροχο είναι να βρίσκεσαι ανάμεσα σε παιδικά χαμόγελα , σε μικρά και μεγάλα παιδικά χέρια που όλα μαζί συνεργάζονται για να προσφέρουν σε αυτούς που έχουν ανάγκη.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μαγείρεψαν μαζί με τους δασκάλους και καθηγητές τους, παρέα με την ομάδα μας.
Το ταξίδι αυτό τελείωσε αλλά η πορεία της δράσης μας συνεχίζεται χάρη στην προσφορά της @shellstations.gr , που μας στηρίζει από το ξεκίνημα της δράσης #thelovevangoestoschool».
Μεταξύ των σχολείων, που συμμετείχαν στη δράση ήταν το 32ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Ειδικό Σχολείο Βόλου «Οι Κένταυροι».
Πηγή: magnesianews.gr