Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τοποθετήθηκαν οι γαλάζιες σημαίες στις παραλίες του Δήμου Λοκρών

Μία ξεχωριστή βράβευση για τον Δήμο Λοκρών που αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ποιότητα; νερών στις παραλίες του!

Ο Δήμος Λοκρών για το 2021 σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης βραβεύτηκε από το θεσμό της «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ» για τρεις ακτές: ΣΚΑΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ, ΣΧΟΙΝΙΑΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ.

Φέτος η ΣΚΑΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ βραβεύτηκε 16η συνεχόμενη φορά, ενώ οι ακτές ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ και ΣΧΟΙΝΙΑΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ βραβεύτηκαν για 5η συνεχόμενη φορά.

Σήμερα, ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές και αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Ντέλιος έκαναν την έπαρση των γαλάζιων σημαιών στις 3 βραβευμένες παραλίες.

Η βράβευση των ακτών από το θεσμό της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ έχει να κάνει με την οργάνωση της ακτής, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την ποιότητα των νερών κολύμβησης. Η ποιότητα των νερών κολύμβησης σε όλες τις ακτές του Δήμου παρακολουθείται από διαπιστευμένο εργαστήριο από αρχές Μαΐου έως τέλος Οκτωβρίου κάθε έτους και τα αποτελέσματα τους πιστοποιούν ότι ο Δήμος διαθέτει καθαρές ακτές.

Όλες οι ακτές του Δήμου Λοκρών είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους επισκέπτες και κατοίκους του Δήμου μας για να τις απολαύσουν.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων έως 11/12

Αναλυτικά τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων για την εβδομάδα από 5 έως 11-12-2022 “Παρακαλούμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *