Σάββατο , 10 Ιουνίου 2023

Τρία βραβεία για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα Tourism Awards 2023

 

Τα βραβεία δόθηκαν για το Γεωπάρκο Μετεώρων-Πύλης, τις υποδομές προσβασιμότητας και την ψηφιακή προβολή

Με τρία βραβεία διακρίθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον διαγωνιστικό θεσμό Tourism Awards 2023, που φέτος συμπλήρωσε δέκα χρόνια επιβράβευσης αυτοδιοικητικών φορέων και επιχειρήσεων που επενδύουν στην καινοτομία και στην ποιότητα στον τουρισμό. Στην μεγάλη βραδιά των νικητών του ελληνικού τουρισμού που διοργανώθηκε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός παρέλαβε βραβεία:

-Στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου» για το Γεωπάρκο Μετεώρων -Πύλης

– Στην κατηγορία «Social media presence» για το ψηφιακό αποτύπωμα της τουριστικής ταυτότητας της Θεσσαλίας

-Στην κατηγορία «Προσβάσιμος τουρισμός» για την προσβασιμότητα σε Μετέωρα, Όλυμπο και Κάρλα.

« Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αλλάξει επίπεδο και στον τουρισμό. Έχει μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη με εναλλακτικές μορφές τουρισμού και καινοτόμα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με φορείς, με στρατηγικό σχέδιο, δυναμικό πρόγραμμα προβολής και στόχευση που αναδιαμορφώνεται ανάλογα με τις συνθήκες της εποχής, αναδεικνύουμε την ποικιλομορφία της Θεσσαλίας και προσφέρουμε ένα διαφοροποιημένο, σύγχρονο τουριστικό προϊόν που ενδιαφέρει όλο και περισσότερους επισκέπτες, διακρίνεται και βραβεύεται. Προχωράμε στη σήμανση του Γεωπάρκου Μετεώρων –Πύλης και αναμένουμε την Επιτροπή Αξιολόγησης της Unesco για την αναγνώρισή του ως Παγκόσμιου Γεωπάρκου. Τα έργα υποδομής που χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε βελτιώνουν την προσβασιμότητα σε Όλυμπο, Μετέωρα και λίμνη Κάρλα. Σε συνεργασία με την Marketing Greece, τα social media του Mythessaly προβάλλουν στο παγκόσμιο κοινό το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλίας, με στρατηγική επικοινωνίας που εστιάζει στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, ακολουθεί τα διεθνή trends και περικλείει τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης, οι οποίες βρίσκουν πλήρη εφαρμογή στα τοπικά τουριστικά προϊόντα».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εορτασμός της «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

  Στις 11 Ιουνίου 2023, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *