Η 27χρονη οδηγός που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.
Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά στη Λαμία
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 15/3/2026 στην είσοδο της Λαμίας και συγκεκριμένα στον δρόμο που οδηγεί προς Ανθήλη και Ροδίτσα, λίγο μετά τον πρώτο κυκλικό κόμβο.
Δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις, άγνωστο προς το παρόν πως και γιατί, συγκρούστηκαν μετωπικά.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, Σύμφωνα με το www.fonografos.net, το ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου ενώ τραυματίστηκαν τρία άτομα.
Η οδηγός του ενός αυτοκινήτου μάλιστα, τραυματίστηκε πιο σοβαρά και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της. Η γυναίκα άμεσα μετά τον απεγκλωβισμό της, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν επίσης ο οδηγός και ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, πρόκειται για πατέρα και γιο, οι οποίοι τραυματίστηκαν πιο ελαφριά.
Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.
Σχετικό άρθρο:
Σοκ και θρήνος στη Λαμία….Νεκρή η 27χρονη μητέρα τριών παιδιών μετά από τροχαίο…
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας







