Wednesday , 16 October 2019
Home / ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΑ / Δήμος Καμένων Βούρλων / Καμένα Βούρλα: Η απάντηση του Αντιδημάρχου σε επιστολή δημότη για το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης

Καμένα Βούρλα: Η απάντηση του Αντιδημάρχου σε επιστολή δημότη για το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης

Τα παρακάτω απάντησε ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Καραμανώλης  σχετικά με ανοικτή επιστολή που δημοσιοποίησε δημότης σχετικά με την δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης  (την επιστολή μπορείτε να την διαβάσετε εδώ ), ενώ στη συνέχεια ο δημότης απάντησε σχετικά.

Αντιδήμαρχος Θ. Καραμανώλης:

Ο Δήμος με την ανακοίνωσή του ήταν όσο πιο σαφής γινόταν, «θα υπάρξει διακοπή στην υδροδότηση των Καμένων Βούρλων για λόγους που έχουν σχέση με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων και ειδικότερα για τον εντοπισμό εισροής ιαματικών νερών στο δίκτυο.» Γιατί να υπάρχει κάτι πιο ανησυχητικό δεν μπορώ να το καταλάβω σε ό,τι αφορά το δίκτυο ύδρευσης. Ο Δήμος κάνει αναλύσεις στο νερό της ύδρευσης συνεχώς. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα αναζητήσετε με μια αίτηση στο Δημαρχείο. Δεν υπάρχει λόγος να γράφετε και να δημιουργείτε ανησυχίες στον κόσμο με εικασίες και υποθέσεις που δεν ισχύουν.

Η απάντηση του δημότη στον Αντιδήμαρχο:

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε Καμ. Βούρλων κ. Θανάση Καραμανώλη, από τη στιγμή που σε συγκεκριμένο χρόνο, αμέσως μετά τη δημοσίευση του κειμένου μου, έκανα αποδεκτό το αίτημα φιλίας που μου απευθύνατε, γνώριζα πολύ καλά πως θα μου απαντούσατε με το συγκεκριμένο απαξιωτικό ύφος. Επειδή δεν προτίθεμαι να πέσω τόσο χαμηλά και να αναφερθώ κι εγώ στα όσα γνωρίζετε, θα σας πω, ότι διετέλεσα επί πολλά έτη προϊστάμενος σε τμήμα αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Λαμίας και επί 8ετία αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εργαζομένων στις Δημοτικές επιχειρήσεις ΄Υδρευσης και αποχέτευσης. Δε θα αναφερθώ και δε με ενδιαφέρουν τα ένσημα που έχετε στο συγκεκριμένο χώρο, απλά θα ήθελα να δικαιολογήσω την έκφραση που χρησιμοποίησα “…πως από τα λίγα που γνωρίζω….” !! Ίσως σας είναι άγνωστο, το τι σημαίνει σεμνότητα, ίσως απλά περισσεύει το ΕΓΩ σας και η κομπορρημοσύνη σας, ίσως συμβαίνουν πολλά πράγματα που δε γνωρίζω, ούτε προτίθεμαι να σκαλίσω. Απάντηση στο ερώτημά μου ζητώ μια και ως γνωρίζων ελάχιστα, δε μπορώ να διαβεβαιώσω τους πολίτες για τις αγνές σας προθέσεις. Αυτό είναι δική σας υπόθεση, ίσως και κάποιων λειτουργών από υπερκείμενες υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένοι με το θέμα της διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Αν σαν πολίτης ανησυχώ για ΠΙΘΑΝΕΣ επιπτώσεις της πολιτικής σας στο θέμα της δημόσιας υγείας και εκφράζω ιδιαίτερη ευαισθησία, δικαιολογείται από το ότι αντιμετωπίζω το θεριό του καρκίνου, (χωρίς να έχω ποτέ ζητήσει τη βοήθειά σας, ή έστω την κατανόησή σας)! Έχω όχι μόνο δικαίωμα, αλλά υποχρέωση να ψάξω για την αιτία που με οδήγησε (και όχι μόνο εμένα), σε αυτή την κατάσταση και βέβαια δεν υπονοώ πως υπεύθυνοι σώνει και καλά είστε εσείς. Τους θερμούς μου χαιρετισμούς και στον κ. Δήμαρχο και εύχομαι για το καλό όλων μας, οι έλεγχοι που λέτε πως κάνετε να αποδειχθούν αληθινοί!!

 

About author

Check Also

Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Ημερίδα ενημέρωσης για τη δράση ενίσχυσης των μικρών επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας  διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης για τη δράση ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *