Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βελτίωση 28 ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Χαλκιδέων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 Προγραμματική σύμβαση για την συντήρηση και αναβάθμιση 28 ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλκιδέων, συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Αντικείμενο της σύμβασης είναι ο καθορισμός του νομικού πλαισίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία εξασφάλισε τη χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού 200.000 € και του Δήμου Χαλκιδέων που θα εκτελέσει τις εργασίες.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες επισκευής, συντήρησης και βαφής γηπέδων και κερκίδων σε 3 γήπεδα τένις (Παραλίας Ν. Αρτάκης, Παραλίας Αυλίδας, Ληλάντιου) και σε 25 γήπεδα μπάσκετ (17 στη Δ.Ε. Χαλκίδας, 2 στη Δ.Ε. Ν. Αρτάκης, 3 στη Δ.Ε. Ληλαντίων, 3 στην Δ.Ε. Αυλίδας).

Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Οι αθλητικές υποδομές είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας. Γι’ αυτό, συμπράττουμε με τον Δήμο Χαλκιδέων και χρηματοδοτούμε εργασίες επισκευής, συντήρησης και αναβάθμισης 28 γηπέδων τένις και μπάσκετ. »Με αυτή την παρέμβαση, δίνουμε και ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να επιστρέψουν τα παιδιά μας στα γήπεδα, μετά το πέρας της υγειονομικής κρίσης, που άλλαξε τις ζωές μας.

Προσβλέπουμε πλέον στην άρτια και ταχεία εκτέλεση των εργασιών, από τον Δήμο Χαλκιδέων». Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα δήλωσε: «Στον Δήμο Χαλκιδέων προχωράμε και αναβαθμίζουμε 25 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και 3 γήπεδα τένις, σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που είναι δίπλα μας και χρηματοδοτεί ένα μεγάλο μέρος του έργου. »Στόχος μας είναι η ενίσχυση και ανάδειξη του αθλητισμού και η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε κάθε παιδί και κάθε ενήλικας να απολαμβάνει στη γειτονιά του σύγχρονους, λειτουργικούς και ασφαλείς χώρους άθλησης».

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Άντρας επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε υπάλληλο του Δήμου

Τρόμος για μία δημοτική υπάλληλο, μητέρα δύο παιδιών… Σοκάρει ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ, η οποία αναφέρει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *