Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βοιωτία: 464.000€ για την βελτίωση τη οδού Καναβάρι – Ξηρονομή

 

Προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση τη οδού Καναβάρι – Ξηρονομή – Έργο προϋπολογισμού 464.000 ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου συνυπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση
Υφιστάμενης Δευτερευούσης Επαρχιακής Οδού Καναβάρι – Ξηρονομή».

Πρόκειται για έργο αρχικού προϋπολογισμού 464.000 ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα από το Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε.
Βοιωτίας.
Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση επεμβάσεων συντήρησης της υφιστάμενης ασφαλτοστρωμένης οδού Καναβάρι – Ξηρονομή συνολικού μήκους 2.120 μέτρων. Το πλάτος του ασφαλτοτάπητα θα είναι 6 μέτρα.

«Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του Δήμου Θηβαίων, που ανέδειξε την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας και χρηματοδοτήσαμε την υλοποίηση έργου συντήρησης της οδού Καναβάρι – Ξηρονομή, που εξυπηρετεί κυρίως τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Αναλαμβάνει πλέον ο Δήμος Θηβαίων τη δημοπράτηση και την επίβλεψη της καλής εκτέλεσης του έργου».

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου τόνισε: «Κύριο μέλημα της Δημοτικής αρχής είναι η εξασφάλιση πόρων για την εκτέλεση έργων που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών, αλλά και της ασφάλειας των χρηστών της οδού. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, αποδεικνύοντας ότι ο Α΄ και Β΄ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης όταν συνεργάζονται μπορούν να αποφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο

Καθημερινή και υπό αντίξοες συνθήκες είναι η μάχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *