Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Υπάλληλος του Δήμου Μακρακώμης, ορίζει επαγγελματία ως αντικαταστάτη του, όπως ισχυρίζεται η Αντιδήμαρχος κα Αρβανίτη

Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κα Χαρά Δεληκούρα  στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 31/8/2022 ρώτησε σχετικά με την ηχητική κάλυψη των συνεδριάσεων.

Όπως επεξήγησε αφορμή είναι  η κατάσταση με τον επαγγελματία – εργολάβο που είναι υπεύθυνος για την τηλεδιάσκεψη που δεν έχει σύμβαση και δημιουργήθηκε θέμα και  έχουν αναβληθεί συνεδριάσεις και να μην υπάρχει και τηλεδιάσκεψη σε αυτήν την συενδρίαση.

Έτσι η κα Δεληκούρα ρώτησε αν έχει σύμβαση ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την ηχητική κάλυψη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τότε  όλοι στην αίθουσα έμειναν άναυδοι από όσα ακούστηκαν από τα χείλη  της Αντιδημάρχου κας Βίκυς Αρβανίτη. Ότι δηλαδή, ο συγκεκριμένος επαγγελματίας, εξυπηρετεί  συγκεκριμένο υπάλληλο του Δήμου τον οποίο κατονόμασε, κάτι που το επιβεβαίωσε στην συνέχεια και ο επαγγελματίας.

Υπάλληλος του Δήμου μπορεί να  ορίζει αντικαταστάτη του  και μάλιστα  επαγγελματία και πως τα βρίσκουν μεταξύ τους;;;

Αυτά ακούγονται στον Δήμο Μακρακώμης και στο Δημοτικό Συμβούλιο, απόρροια της κακοδιαχείρισης που γίνεται….  Οι παρατυπίες και παρανομίες συνεχίζονται ….

Παρακολουθείστε τι ειπώθηκε:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χρ. Σταϊκούρας στον Γοργοπόταμο: “Υποκλινόμαστε στο φρόνημα, στον ηρωισμό, στην αυτοθυσία, στο παράδειγμά τους”

“Κορυφαία πράξη της Ελληνικής Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα.”, επεσήμανε στον χαιρετισμό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *