Breaking News

Υπόγειο αρδευτικό δίκτυο 13,3 χλμ στον Αμπελώνα, προϋπολογισμού 1.966.200€

Το υπόγειο δίκτυο το κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την κατασκευή υπόγειου δικτύου άρδευσης συνολικού μήκους 13,3 χλμ στον Αμπελώνα.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 1.966.200 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός δέκα αντλητικών συγκροτημάτων με τη τοποθέτηση συστημάτων inverter σε περιοχές αρμοδιότητας του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου.

Πρόκειται για ένα έργο με σημαντικά οφέλη για τον πρωτογενή τομέα καθώς συμβάλει στη μείωση του κόστους παραγωγής, της κατανάλωσης ενέργειας και στη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Δείτε το βίντεο:

Δες επίσης

Εορτασμός της «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στη Στερεά Ελλάδα

Στις 7/6/2026 Την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 07 Ιουνίου 2026, θα εορταστεί πανελλαδικά η καθιερωμένη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *