Ακολουθήστε μας στο facebook

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής Επισήμων Ελέγχων

 

Απόφαση Αυγενάκη για συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής Επισήμων Ελέγχων

Με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, ορίζονται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Επισήμων Ελέγχων.

Συγκεκριμένα:

Η Συντονιστική Επιτροπή Επισήμων Ελέγχων (ΣΕΕΕ), απαρτίζεται από τους:

α) Γεώργιο Στρατάκο, Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του τρ, ως Πρόεδρο.

β) Βασίλειο Μιχαλόπουλο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕΓεωπόνων, με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων του ΥπουργείουΑγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον ΔιονύσιοΓραμματικό, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, ειδικότητας, βαθμού και Γενικής Διεύθυνσης,προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων.

γ) Απόστολο Πολύμερο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων,με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας, του Υπουργείου ΑγροτικήςΑνάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αννούλα Μαυρίδου,υπάλληλο του ίδιου κλάδου, ειδικότητας, βαθμού και Γενικής Διεύθυνσης, προϊσταμένητης Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής.

δ) Θωμά Αλεξανδρόπουλο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕΚτηνιάτρων, με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής τουΥπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τηνΔέσποινα Παπανικολάου, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, ειδικότητας, βαθμού και ΓενικήςΔιεύθυνσης, προϊσταμένη κατ’ αναπλήρωση της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής ΔημόσιαςΥγείας.

ε) Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων(ΕΦΕΤ), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μπαρμπέρη, υπάλληλο του

κλάδου ΠΕ Χημικών, ειδικότητας ΠΕ Χημικών, με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της ΔιεύθυνσηςΑσφάλειας Τροφίμων, του ίδιου Φορέα.

2. Γραμματέα της Επιτροπής ορίζουμε τη Γεωργία Τσαγδή, υπάλληλο του κλάδου ΠΕΔιοικητικού Οικονομικού, με βαθμό Α΄, της Διεύθυνσης Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού,της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τουΥπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρωτή τον Χρήστο Μανούρα,υπάλληλο του ίδιου κλάδου, βαθμού, Διεύθυνσης και Γενικής Διεύθυνσης.

· Η θητεία του Προέδρου, των μελών και της γραμματείας της Συντονιστικής ΕπιτροπήςΕπίσημων Ελέγχων (ΣΕΕΕ) ορίζεται διετής.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η ΓΣΕΕ για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον Παγκόσμιο Συνασπισμό για την Κοινωνική Δικαιοσύνη, της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/5/24 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *