Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Υψηλές βαθμολογίες από μαθήτριες του Λυκείου Αμφίκλειας!

Όπως ενημερώνει η διεύθυνση του Λυκείου Αμφίκλιεας μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook,  αναφέρονται μεταξύ άλλων, δύο μαθήτριες με υψηλές βαθμολογίες.

Η μαθήτρια του ΓΕΛ Αμφίκλειας Δέσποινα Φούκα πέτυχε τις παρακάτω βαθμολογίες στο 2ο επιστημονικό πεδίο. Αναλυτικά οι βαθμοί της: Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία 18.2, Μαθηματικά 19.7, Φυσική 18.6, Χημεία 18.0. Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα πιάνει από 18.500 έως 18.840 μόρια και περνά σε όποια σχολή επιθυμεί.

Η μαθήτρια του ΓΕΛ Αμφίκλειας Θάλεια – Αλεξάνδρα Ανανίκα πήγε πολύ καλά στο 3ο επιστημονικό πεδίο. Οι βαθμοί της: Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία 17.3, Βιολογία 19.3, Φυσική 19.8, Χημεία 19.8. Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα πιάνει από 18.700 έως 19.200 μόρια και περνά σε όποια σχολή επιθυμεί.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χρ. Σταϊκούρας: Υπογραφή της σύμβασης προμήθειας 250 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  Τη σύμβαση προμήθειας 250 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων, τα οποία θα κυκλοφορούν στους δρόμους της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *