Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επαναπροσδιορισμός και νέες αρμοδιότητες στον Δήμο Λαμιέων σε Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραϊσκος  προχώρησε σε επαναπροσδιορισμό αρμοδιοτήτων των αντιδημάρχων του Δήμου Λαμιέων.

Στις αλλαγές που παρατηρούμε είναι ο Κώστας Κερπινιώτης (πρώην εντεταλμένος  σύμβουλος) γίνεται Αντιδήμαρχος  και καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου αναλαμβάνει  ο Δημήτρης Ρίζος.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Αναφέρει σχετικά o Δήμαρχος κ. Θ. Καραϊσκος:

“Αναλάβαμε τις τύχες των πολιτών του Δήμου μας σε μία εποχή γεμάτη απρόβλεπτες ανατροπές. Και όμως αυτό το διάστημα καταφέραμε με μεθοδικότητα, συνεννόηση και συνεργασία να έχουμε το σύνολο του πολιτικού προσωπικού σε δημιουργική εγρήγορση και παρουσία.
Είτε είχαμε την ίδια πολιτική αφετηρία είτε όχι , βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου που μας ενώνει, θεωρώ ότι καταφέραμε να πορευόμαστε δημιουργικά το πρώτο αυτό διάστημα της θητείας μας.
Γι’ αυτό τον λόγο, θέλω να πω ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους συνεργάτες μου.
Σε αυτούς τους ακούραστους εργάτες της αυτοδιοίκησης η οποία μας ενώνει, αλλά και μας καθορίζει σε έναν κοινό βηματισμό.
Θέλω παράλληλα να ανακοινώσω, ότι σήμερα μετά από συνεννόηση και συνεργασία με όλα τα στελέχη μου, προχωρούμε σε μία λειτουργική αναδιάρθρωση του επιτελικού σχήματος του Δήμου ανακατανέμοντας αρμοδιότητες, αξιοποιώντας στελέχη και εξειδικεύοντας αναλυτικά αρμοδιότητες ,με στόχο την αξιοποίηση της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει, την αποτελεσματική προσαρμογή του δημοτικού μηχανισμού στις ειδικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε και την γρήγορη απορρόφηση των κονδυλίων.
Δηλώνω ιδιαίτερα ευτυχής γιατί ως πρώτος μεταξύ ίσων, έχω την τιμή να συνεργάζομαι με ανιδιοτελείς και εργατικούς ανθρώπους και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιώσουμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν δίνοντας τους ως αντίδωρο μία δημιουργική τετραετία με μία δημοτική αρχή δίπλα στις ανάγκες των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.”

Συνοπτικά οι νέες αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων :

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ  ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νεκρός ρομά από πυροβολισμό από καραμπίνα

Νεκρός είναι ο ρομά που δέχθηκε πυροβολισμό στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης 8/12/2022. Tο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *