Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

1ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOODFEST2022» στα Καμένα Βούρλα

Στα Καμένα Βούρλα διοργανώνει εκδήλωση το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον οικείο Δήμο.

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο πλαίσιο κοινών δράσεων προβολής και προώθησης της ευρύτερης περιοχής για την ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOODFEST2022» από 15- 17 Ιουλίου , στα Καμένα Βούρλα.

Ημέρες & ώρες πραγματοποίησης «FOODFEST 2022»

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022: 20:00 – 00:30

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022: 20:00 – 00:30

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022: 20:00 – 00:00

Δήμος Καμένων Βούρλων, Επιμελητήριο Φθιώτιδας, τοπικοί παραγωγοί, εκθέτες, επαγγελματίες, επισκέπτες και καταναλωτικό κοινό δίνουμε ραντεβού στις 15 με 17 Ιουλίου 2022 στα Καμένα Βούρλα στη δική μας γιορτή τοπικών προϊόντων.

“Κύριο μέλημά μας είναι να ταυτίσουμε την τοπική παραγωγή, τα τοπικά προϊόντα με το μέρος παραγωγής και να κάνουμε ευρύτερα γνωστό τον τόπο και τον τρόπο με τον οποίο παράγονται. Στόχος μας είναι μέσα από αυτό το φεστιβάλ γεύσεων, να φέρουμε το ευρύ κοινό κοντά στα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας, να αναδείξουμε την ταυτότητά μας καθώς και να ενισχύσουμε την τοπική μας οικονομία. Στόχος μας είναι μέσα από αυτό το φεστιβάλ γεύσεων, Δήμος & Επιμελητήριο να λειτουργήσουν ως ομπρέλα των τοπικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών, να προσελκύσουν επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες, με απώτερο σκοπό να τους γνωρίσουν με τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας.” αναφέρει στην ενημέρωση του το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

https://www.youtube.com/watch?v=jGZK8HKqOME&feature=emb_title

 

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

National Geographic: Στην καθιερωμένη λίστα του με τους 25 πιο συγκλονιστικούς προορισμούς του κόσμου συγκαταλέγεται η Κάρπαθος.

Στην καθιερωμένη λίστα του με τους 25 πιο συγκλονιστικούς προορισμούς του κόσμου που δίνει στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *