Παρασκευή , 19 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

25.000 προσλήψεις στους Δήμους

25.000 προσλήψεις  στους Δήμους  (οχτάμηνης διάρκειας με μισθό 551€ καθαρά) θα γίνουν  το 2022, μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.

Αυτό ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, μετά από σχετική ενημέρωση από το Yπουργείο Εργασίας και τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και άμεσα θα ξεκινήσει και η υποβολή των αιτήσεων (εντός του Νοεμβρίου) από τους ενδιαφερόμενους ανέργους.
Βάσει του συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος οι προσλήψεις θα γίνουν, αν όλα κυλήσουν ομαλά με την διαδικασία των προσωρινών πινάκων, των ενστάσεων που θα ακολουθήσουν και των οριστικών πινάκων λίγο πριν ή λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr.
Θέσεις πέραν των δήμων, θα υπάρξουν και για τις Περιφέρειες αλλά και άλλους δημόσιους φορείς

Ποιοι «κόβονται» από τις αιτήσεις

Αιτήσεις δεν μπορούν να κάνουν ωφελούμενοι των προηγούμενων προγραμμάτων Κοινωφελούς εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δικαίωμα συμμετοχής στη δράση δεν έχουν οι ωφελούμενοι που συμμετείχαν στις προηγούμενες προκηρύξεις με αριθ. 4/2018, 8/2018, 10/2018, 3/2019 και 4/2020 Δημόσιες Προσκλήσεις του ΟΑΕΔ.

Ο νέος κύκλος θα αφορά όπως προαναφέραμε περίπου 25.000 ωφελούμενους και θα προσφέρει εργασία οκτάμηνης διάρκειας, ενώ ο μισθός θα είναι 551 ευρώ (καθαρά).

Πηγή: imerisia.gr

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η βαφτιστήρα του R. Kelly: «Κάναμε σεξ εκατοντάδες φορές από τα 15 μου»

Ο R. Kelly αντιμετωπίζει συνολικά 13 ποινικές κατηγορίες Ο καλλιτέχνης, το πλήρες όνομα του οποίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *