Κυριακή , 28 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας τα μπουρδουκλώνει όλα όταν δεν τον συμφέρει… [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Επανήλθε προς συζήτηση στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας στις 1/8/2023, το θέμα για την αιτιολόγηση της ονοματοθεσίας και μετονομασίας σε οδό Στάμου Καλαμάρα.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας αναφέρθηκε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου – είχε αναβληθεί διότι δεν υπήρχε η σχετική απόφαση στην προηγούμενη συνεδρίαση – για την μετονομασία όπου πάλι τα «μπουρδούκλωσε» λέγοντας ότι το Τοπικό Συμβούλιο γνωμοδότησε για ονοματοθεσία και όχι για μετονομασία, σημειώνοντας ότι φταίει το Δ.Σ. που αποφάσισε για μετονομασία.

Τον λόγο πήρε ο Τοπικός Σύμβουλος κ Δημήτρης Καραντζούνης που είπε ναι μεν όμως υπάρχει και ένα «αλλά».

Στην γνωμοδότηση της πλειοψηφίας, υπήρχε και μετονομασία οδού στο μεγαλύτερο τμήμα – από οδό Παπαγεωργίου έως Νικηφόρου Ουρανού» διότι η πλειοψηφία ψήφισε «από οδό Παρασκευά μέχρι οδό Νικηφόρου Ουρανού». Ενώ η πρόταση Καραντζούνη που ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, ήτανε από την οικεία Καλαμάρα – οδός Τσατσάνη- μέχρι την Νικηφόρο Ουρανού, αιτιολογώντας το όραμα του πρώην Δημάρχου να μπαζώσει ένα φαράγγι από καμένα και ερειπωμένα σπίτια από το Ολοκαύτωμα – το φαράγγι ήταν βάθους 30 μέτρων, μήκους 200 μέτρων και πλάτους στο μέγιστο του 50 μέτρων- και έτσι να ενώσει δύο οικισμούς της Σπερχειάδας με των Κουφωδέντρων.

Σημειώνεται στο Μέγα ρέμα σκοτώθηκαν και άνθρωποι… Το αποτέλεσμα ήταν ότι η πλατεία που έγινε τελικά ονομάστηκε πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πλατεία Ηγουμένου Γερμανού Δημάκου με τον αντίστοιχο συμβολισμό. Αυτή και είναι η αιτιολογία για τον αυτοδιοικητικό Στάμο Καλαμάρα και το εμβληματικό του έργο που διοίκησε για πάνω από 40 χρόνια την Σπερχειάδα.
Τελικά ψήφισαν 4-1 , με τους τέσσερις να ρίχνουν το μπαλάκι στον Δήμο Μακρακώμης ενώ το «1» του κ. Καραντζούνη ήταν με πλήρη αιτιολόγηση…

Πλέον αναμένεται η απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης.

Παρακολουθήστε το βίντεο και την χωρίς καμία συγκρότηση τοποθέτηση του Προέδρου…

 

 

 

 

Τζιβελέκας+5: «Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι» για την ονοματοθεσία οδού, αειμνήστου Στάμου Καλαμάρα

 

Πέρασε η αντιπρόταση Καραντζούνη για την ονομασία οδού στη Σπερχειάδα και όχι Τζιβελέκα και υπολοίπων Τ.Σ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας προς τη Μασσαλία: Το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» και η τριήρης «Ολυμπιάς»

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Ολυμπιακή φλόγα μεταφέρθηκε δια θαλάσσης από τη διοργανώτρια χώρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *