Ακολουθήστε μας στο facebook

Έγκλημα στην Αθήνα: Ρέμα στην καρδιά της πόλης διασχίζει υπόγεια, αυλές και πυλωτές

Μια ακόμη αποκάλυψη σε αυτό που είναι κοινό μυστικό και αφορά την εγκληματική και άναρχη δόμηση στην πρωτεύουσα, που έχουν μπαζωθεί ποτάμια και ρέματα, με την σφραγίδα του κράτους, για να εξυπηρετηθεί το μοντέλο της τσιμεντούπολης.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο αποκαλύπτει ότι στην καρδιά της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα 700 μέτρα από τον Άρειο Πάγο, την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τα κεντρικά νοσοκομεία Ελπίς και Άγιος Σάββας υπάρχει ένα ρέμα (του Αγίου Στυλιανού) το οποίο σε κάποια σημεία έχει τσιμεντωθεί και περνά από υπόγεια και αυλές σπιτιών, από πυλωτές και θεμέλια πολυκατοικιών.

Η έρευνα του συνεργάτη του Up Stories Δημήτρη Θεοδοσόπουλου (Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός του Ε.Μ.Π..) καθώς και τα ευρήματα της προκαλούν πέρα από αισθήματα ντροπής για το περιβάλλον που ζούμε και ανησυχία για το πόσο ασφαλείς είμαστε ακόμη και στο κέντρο των Αθηνών.

Το τραγελαφικό σε όλη αυτή την διαδρομή είναι πως το μπαζωμένο ρέμα εκβάλει αντί σε θάλασσα, στα δικαστήρια και συγκεκριμένα πίσω από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, τον Άρειο Πάγο.

/www.otavoice.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χωρίς φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός – Άρης

Η απόφαση πάρθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΟ, με συμμετέχοντες την Ομοσπονδία, τους δύο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *