Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΣΥΡΙΖΑ: “Πόλεμος” για τα τρολ στα social media – Πρώτη εμφάνιση των 53 μετά την εκλογή Κασσελάκη

Την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις, η μία μετά την άλλη εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει σοβαρό πρόβλημα αποδοχής από τους πολίτες, στην Κουμουνδούρου μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στην Ομπρέλα και στα στελέχη που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα οι «53» θα έχουν την πρώτη τους εμφάνιση μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και τις σφοδρές αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εσωκομματική τάση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσκληση της αναφέρει ότι «σε δύσκολους και άνυδρους καιρούς, σε στιγμές που η Αριστερά δοκιμάζεται, σε χρόνο κάθε άλλο παρά ουδέτερο, η αναζήτηση συλλογικών βηματισμών αναδεικνύεται ως μονόδρομος».

Την συζήτηση διοργανώνει η εφημερίδα «Η Εποχή» με θέμα: «Η ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά απέναντι στις προκλήσεις των καιρών. Συζητάμε, προβληματιζόμαστε, προτείνουμε, σχεδιάζουμε. Γιατί απέναντι στο κάθε λογής μαύρο που μας περιβάλλει, οφείλουμε να δώσουμε απαντήσεις.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου, ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Κωστής Παπαϊωάννου, ο Δικηγόρος Βασίλης Παπαστεργίου, ο καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου του πανεπιστημίου της Οξφόρδης Αντώνης Τζανακόπουλος.

Χαμός με τα «τρολ» στα social media
Εν τω μεταξύ ο Πάνος Σκουρλέτης εμφανίζεται έτοιμος να προσφύγει στην δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος για τις επιθέσεις που – όπως λένε – δέχεται από ανώνυμους λογαριασμούς στα social media. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι «πρέπει να μπει φρένο» σε αυτό το φαινόμενο ενώ εκτιμά ότι αποτελεί μία «γάγγραινα για το πολιτικό σύστημα» που «όλα τα κόμματα πρέπει να αποκηρύξουν».

Να θυμίσουμε πάντως ότι ο πρώην υπουργός σε συνέντευξη του είχε συνδέσει τα τρολ με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι κινούνται γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει : «Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα».

Η κατηγορία που εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης εναντίον του Αλέξη Τσίπρα έχει εξοργίσει των κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν τον πρώην υπουργό ότι παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης τροφοδοτώντας τα ΜΜΕ με παραπολιτικά θέματα την στιγμή που έχουν προκύψει σοβαρές εξελίξεις στο θέμα των υποκλοπών και ενώ οι πολίτες ταλανίζονται από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Μιλώντας πάντως σε συνεργάτες του ο Πάνος Σκουρλέτης επιχείρησε να αναθεωρήσει τα όσα είπε για τον Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας πως οι δηλώσεις του δεν συνιστούν κάποιου είδους μομφή στον πρώην πρόεδρο του κόμματος , όπως έχει ερμηνευθεί από διάφορα Μέσα Ενημέρωσης.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αλλάζουν όλα στις δίκες του Συμβουλίου της Επικρατείας – Χρονικό όριο δύο μηνών για την επίδοση του δικογράφου

Δίκες που τραβούν για χρόνια, πολίτες που διαμαρτύρονται πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Και… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *