Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

3η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές, γονείς και καθηγητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Φωκίδας στις 6 Νοεμβρίου 2022

Το Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με έδρα την Άμφισσα σας ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει στην 3η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές, γονείς και καθηγητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Φωκίδας και της ευρύτερης περιοχής, που διοργανώνει ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» στις 6 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρες 10.00-13.30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής του Μάνατζμεντ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ διακεκριμένοι στο επαγγελματικό τους πεδίο ομιλητές, οι κκ. Αφροδίτη Λίτη, γλύπτρια, καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών, Αριστείδης Τζονευράκης, ελληνοράπτης, κεντητής, Δήμητρα Σπηλιοπούλου, βιολόγος, παραγωγός βιολογικού ελαιολάδου, Χρήστος Νυφλής, επιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης και Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης θα εμπνεύσουν τους μαθητές αναδεικνύοντας νέους δρόμους και προοπτικές για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Εκ μέρους του τμήματος ΠΟΑ στην Άμφισσα θα μιλήσει η κ. Μαρίνα-Σελήνη Κατσαΐτη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρος. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και τον μεστό της λόγο η Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ, Επίτιμη Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών».

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δύο νεκροί σε νταμάρι – Διπλή αυτοκτονία για ζευγάρι στην Καλαμάτα;

Μυστήριο παραμένει τι έχει συμβεί με το ανδρόγυνο Στην Καλαμάτα,  ένας άνδρας 70 ετών και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *