Σάββατο , 2 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

3ο ΕΠΑ.Λ Λαμίας: Θα λειτουργήσει Τομέας Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας

 

Ενημερώνει η διεύθυνση του 3ου ΕΠΑ.Λ Λαμίας (Εσπερινού)

Ο Διευθυντής του 3ου ΕΠΑ.Λ Λαμίας (Εσπερινού) κ. Δημήτριος Καβαλιέρος (ΠΕ83-86) και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών βρισκόμαστε στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι από το επόμενο σχολικό έτος 2023-2024 θα λειτουργεί στο σχολείο μας ο Τομέας Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας βάσει της Υ.Α. υπ’ αρ. Φ20/68135/Δ4/23/06/2023!

Κατόπιν πολλών αιτημάτων από εργαζομένους και εργαζόμενες μαθητές και μαθήτριες, αγωνιστήκαμε από το 2020 να επιτύχουμε την ίδρυση του Τομέα και μόλις φέτος τα καταφέραμε!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τις επανειλημμένες θετικές εισηγήσεις τους προς το Υπουργείο την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Συμβούλιο Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας, τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθ. Καραΐσκο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Παιδείας του Δήμου Λαμιέων κ. Αθ. Παπαχρήστο, οι οποίοι αντελήφθησαν τη σημασία του Τομέα αυτού για την επαγγελματική εκπαίδευση και ανάπτυξη της περιοχής μας και συνετέλεσαν στην έγκρισή του από το Υπουργείο.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την πρώην Διευθύντρια του σχολείου μας και νυν Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων Ν. Φωκίδας κ. Γεωργία Παντίδου για την πρωτοβουλία της εισήγησης και τον αγώνα που έδωσε για την ίδρυση του Τομέα αυτού παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια.

Σας περιμένουμε για περαιτέρω ενημέρωση και εγγραφές στο σχολείο μας κατά τις απογευματινές ώρες. Διεύθυνση σχολείου: Τέρμα Λαρίσης, Γαλανέικα Τηλέφωνο: 22313-50188 Ιστοσελίδα: https://3epal-esp-lamias.fth.sch.gr/

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αγνοείται 55χρονος κτηνοτρόφος

Από το πρωί της Παρασκευής 1/3/2024  δεν έχει δώσει σημεία ζωής… Σε  πλήρη εξέλιξη βρίσκονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *