Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τελειώνει και ο 3ος μήνας και ακόμη να συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας

Τέλη Φεβρουαρίου 2021….Αναφορικά με τις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας, ενημερώνουμε ότι  όπως μας πληροφόρησε  Τοπικός Σύμβουλος, πάνε για τον τρίτο μήνα χωρίς τακτική συνεδρίαση!

Να σημειωθεί ότι η τελευταία συνεδρίαση ήταν στις 30/11/2020 που μάλιστα μπορεί και να ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς, καθώς  οι προσκλήσεις για την τότε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου,  από το ταχυδρομείο παραδόθηκαν  μία μέρα μετά την συνεδρίαση!  Στο ενδιάμεσο έγινε μία έκτακτη συνεδρίαση δια τηλεφώνου και μία που αφορούσε την ακυρωθείσα προηγούμενη συνεδρίαση που μάλλον πιθανότητα θα ακυρωθεί μετά τις απαράδεκτες ενέργειες του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου….

Δυστυχώς ο Πρόεδρος εμμένει στην στάση του να μην συνεδριάζει τακτικά, όπως ορίζει ο Κανονισμός Λειτουργίας Κοινοτήτων, τον οποίο” γράφει κανονικά στα παλαιά των υποδημάτων του”,  την περίοδο μάλιστα που υπάρχουν σημαντικά ζητήματα και θέματα για την Σπερχειάδα.

Όσο για τα πρακτικά των συνεδριάσεων, ούτε το 1/5  δεν καταγράφεται στο επίσημο βιβλίο των πρακτικών όπως έχουμε αποκαλύψει και συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε  με βάση πάντα  τα βίντεο των συνεδριάσεων προς απόδειξη…

Ο Πρόεδρος δεν θέλει την διαφάνεια, πόσο μάλλον την βιντεοκάλυψη των συνεδριάσεων… Δυστυχώς για αυτόν, θα υπερισχύσουν οι δημοκρατικές αρχές.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τροχαίο στη Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων… [ΦΩΤΟ]

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λαμία… Συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο αυτοκίνητα Την Τετάρτη 30/11/2022  το απόγευμα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *