Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

4 νέα κρούσματα κορονοϊού στο Δήμο Δομοκού

Ανακοίνωση-ενημέρωση  του Δήμου Δομοκού και του Δημάρχου κ. Μπάμπη Λιόλιου σχετικά με 4 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΜΟΚΟΥ

Με αφορμή τα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωναϊού στην Δήμο μας, σας ενημερώνουμε ότι η πληροφόρηση του κοινού πραγματοποιείται με βάση την ενημέρωση την οποία έχουμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες Υγείας του ΕΟΔΥ και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία μέσω των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων αναλαμβάνει τον έλεγχο για την τήρηση της κατ΄ οίκον οικειοθελούς παραμονής.
Βάσει της επίσημης ενημέρωσης για τα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Δήμο μας, επιδημιολογικό φορτίο το οποίο δεν θεωρείται μεγάλο, συνίσταται η αυστηρή τήρηση των μέτρων, καθώς και η προσοχή στην αναπαραγωγή των όποιων ειδήσεων από ανεπίσημη πηγή, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο πανικός και τυχόν ακραίες συμπεριφορές.

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τηρούνται όλα τα βήματα του Πρωτοκόλλου Διαχείρισης Κρουσμάτων από κορωναϊό, για την προστασία των πολιτών.
Ο ιός είναι μία υγειονομική απειλή και καλούμε τους πολίτες σε συστηματική εφαρμογή των πάγιων μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας, ατομική υγιεινή και διατήρηση της απόστασης μεταξύ μας) έτσι ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς, να συμβάλουμε στον περιορισμό των κρουσμάτων και να αντιμετωπίζουμε την υφιστάμενη υγειονομική κρίση με ψυχραιμία, σύνεση και υψηλό αίσθημα προσωπικής ευθύνης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μεγάλες διακρίσεις για δύο μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας!

Ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους σε Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς δύο μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας! …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *