Ακολουθήστε μας στο facebook

4η Ανθοκομική Έκθεση Σπερχειάδας

Στις 20-22 Απριλίου 2024 στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας “Αθανάσιος Ακρίδας”,  η 4η Ανθοκομική Έκθεση Σπερχειάδας

Ο Δήμος Μακρακώμης μας ενημερώνει για την 4η Ανθοκομική Έκθεση Σπερχειάδας.

Όπως αναφέρει, διοργανώνεται από τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Σπερχειάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης.

Θα πρέπει όμως να τονίσουμε, όπως έχουμε αναφέρει και άλλη φορά, ότι η Διοίκηση του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας δεν είναι νόμιμη, με βάση το καταστατικό της και  όσα έχουν γίνει στις τελευταίες εκλογές του. Και αυτό τονίζεται ως προ την νομιμότητα/εγκυρότητα  εκπροσώπησης – της διοίκησης δηλαδή –  ενός Συλλόγου που είναι ενεργός και διοργανώνει εκδηλώσεις  με την υποστήριξη των τοπικών Αρχών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το οξύμωρο από την άλλη επίσης είναι  ότι δεν ασχολείται ο Σύλλογος με τα του κλάδου του, αλλά με γενικού ενδιαφέροντος. Επίσης αν παρατηρήσει κανείς, στην Σπερχειάδα σε δημόσιο χώρο δεν υπάρχει ένα λουλουδάκι ούτε για δείγμα…. Απλά θα γεμίσουν μία τσιμεντένια πλατεία με γλαστρούλες που θα λένε όλη η πόλη ένας κήπος, δηλαδή για αυτούς η Σπερχειάδα είναι  μόνο η πλατεία…

Όλα αυτά, δύο χρόνια μετά τις εκλογές του Συλλόγου  και την ένσταση που έγινε τότε και ακόμη δεν έχει απαντηθεί… Και ένα χρόνο μετά το επεισόδιο  για την βιντεοκάλυψη  Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου με γενικού ενδιαφέροντος θέματα, όπως καλή ώρα η Ανθοκομική Έκθεση… Απευθύνεται γενικότερα σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στον κλάδο και επιπρόσθετα χρηματοδοτείται από το δημόσιο… Αλλά το θεωρούν ότι αφορά αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Συλλόγου.

Το αντίστοιχο δικαστήριο πότε θα γίνει που αν κριθεί ένοχη η Διοίκηση και θα είναι άκυρες όλες οι αποφάσεις της, από ποιους θα επιστραφούν  τα χρήματα;;;

 

Η ενημέρωση από τον Δήμο Μακρακώμης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Η πολύχρωμη και ευωδιαστή γιορτή που ομορφαίνει κάθε χρόνο την πόλη μας έρχεται για 4η χρονιά από 20 – 22 Απριλίου 2024, να μας θυμίσει ότι ήρθε η εποχή να ομορφύνουμε τους κήπους και τα μπαλκόνια μας με πανέμορφα λουλούδια!

Η 4η Ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας, διοργανώνεται από τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Σπερχειάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης, την στήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος και της Κοινότητας Σπερχειάδος.

Παραγωγοί και έμποροι θα εκθέσουν χιλιάδες λουλούδια και φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ένα πανέμορφο και πολύχρωμο σκηνικό θα στηθεί στην κεντρική πλατεία Σπερχειαδας.

Με ανθό-συνθέσεις, φυτά, μυρωδικά Ανθοκομικά, κήπο τεχνικά, έπιπλα κήπου, χειροποίητα μαγιάτικα στεφάνια, δώρα και πολλές προτάσεις από ειδικούς για την φροντίδα των φυτών μας!

-Σεμινάρια ανθοδετικής

-Ζωντανή Μουσική

-Βιωματικά εργαστήρια

-Work shop

-Δράσεις που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν μικρούς και μεγάλους για την Προστασία του περιβάλλοντος, την ανακύκλωση, την φιλοζωία, την σύνδεση και την αλληλεπίδραση μεταξύ του φυσικού περιβάλλοντος και των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων.

Μια βόλτα στην 4η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας θα μας γεμίσει με χρώματα αρώματα χαρά και ευεξία, απολαμβάνοντας όμορφες εικόνες από την λουλουδένια πλατεία μας!

Η άνοιξη έρχεται στην πόλη μας και γινόμαστε… ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Παιανία ο Κ. Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *