500 μόνιμες θέσεις στη Δικαστική Αστυνομία

 

Από 10 Οκτωβρίου 2023, ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη μεγάλη προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας.

Θα προσληφθούν, με διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ, 500 μόνιμοι υπάλληλοι που ανήκουν όλοι στον Αστυνομικό Κλάδο.

Ο διαγωνισμός αφορά σε 500 θέσεις δικαστικών αστυνομικών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα διατεθούν στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών.

Το πολιτικό προσωπικό της Δικαστικής Αστυνομίας θα επιλεγεί μόνο από τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού: Μέσω της προκήρυξης 2ΓΒ/2023 (κατηγορία ΤΕ) και 3ΓΒ/2023 (κατηγορία ΠΕ).

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

 

Δες επίσης

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές για επιδόματα, παροχές, συντάξεις από 13 έως 17/7

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 13 έως 17 Ιουλίου 2026 Κατά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *